Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Ludovic Orban: „Copiii sunt mai în siguranţă la şcoală pentru că sunt sub supravegherea cadrelor didactice, păstrează distanţa și poartă mască”

Premierul Ludovic Orban a declarat, marţi, că riscul de îmbolnăvire la şcoală este unul minim şi copiii sunt mai siguranţă în unitatea de învăţământ deoarece sunt supravegheaţi, poartă mască şi păstrează distanţa, informează News.ro.
 aboneaza-te
Romanian acting Prime Minister announcing that Romania suspends flights, buses and trains to Italy due to the COVID-19 situation

Ludovic Orban: „Am adoptat toate măsurile pentru a reduce aproape de zero riscurile atât cele privitore la exercitarea efectivă a dreptului de vot, cât şi riscurile revenirii la şcoală. Copiii sunt mai în siguranţă la şcoală pentru că sunt sub supravegherea cadrelor didactice, păstrează distanţa, poartă mască şi riscul de îmbolnăvire la şcoală este minim. În ceea ce priveşte riscul de îmbolnăvire în cadrul procesului electoral, am dispus toate măsurile astfel încât oamenii să voteze în siguranţă şi respectarea măsurilor pe care le-am impus va conduce la un vot în siguranţă care să diminueze aproape de zero riscul de îmbolnăvire”, conform News.ro.

Ludovic Orban a mai spus în conferința de presă de la Cluj-Napoca: „Au fost foarte multe voci care au spus amânaţi începerea şcolilor, după alegeri, ca să nu aveţi probleme. Am pus pe primul plan interesul copiilor, dreptul la educaţie al copiilor, nu alte interese colaterale ascunse. Copiii au nevoie de şcoală, copiii au nevoie să se întoarcă la şcoală. Procesul de învăţare este un proces continuu care dacă acumulezi nişte lacune într-o perioadă rişti să nu mai poţi face faţă procesului de învăţare într-o etapă ulterioară de învăţare. Din cauza asta am luat decizia să începem şcolile aşa cum le-am început. Toate deciziile pe care le-am luat au avut la bază argumente, fundamente ştiinţifice, analize, studii de impact, progneze pentru că nu luăm decizii pentru a impresiona pe moment un grup sau altul social, ci deciziile pe care le luăm, le luăm pentru atingerea unor obiective fundamentale ale României.”

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii