Cautare
, Contributor

DWF

AdNews |
|

Lucruri pe care este bine să le știi despre dresurile pe care le porți

Fiecare femeie ajunge la un moment dat să aibă o slăbiciune pentru un anumit model de dresuri. Sunt acele dresuri care se potrivesc perfect ca mărime, culoare, care oferă confortul dorit și te fac să ai deplină încredere în tine atunci când ieși pe stradă. Fie că îți place să porți dresuri groase, din bumbac sau microfibră, dresuri lucioase, colorate, metalizate, satinate sau orice alt model, poți ține cont de câteva recomandări de “bună purtare” a dresurilor.

Nu te teme de culori și imprimeuri

Dresurile într-o nuanță puternică, pot adăuga o pată de culoare întregului outfit. Ține cont că atunci când porți o pereche de dresuri colorată, restul outfitului să fie într-o culoare neutră. Poți purta însă o ținută monocromă din cap până în picioare și în acest caz alege o pereche de dresuri într-o nuanță identică cu celelalte piese vestimentare pentru care optezi. Atunci când alegi o culoare puternică pentru dresuri, toată atenția va fi îndreptată spre picioarele tale, acesta este un detaliu de care este bine să ții cont.

Cum porți dresurile opace

Cu cât fustă sau rochia este mai scurtă, cu atât mai opace ar trebui să fie dresurile pe care le porți.  Dresurile opace vor crea un efect vizual plăcut, iar întregul ansamblu va fi cu adevărat special. Dresurile opace sunt cele care au cel puțin 40 Den, dar poți alege dresuri care au o compoziție de 100 Den, 120 Den, dacă îți plac dresurile groase și opace. Dresurile opace lucioase sunt recomandate pentru ținutele în care se vede doar o porțiune mică din picior, de regulă atunci când porți cizme lungi până la genunchi și vrei să ai un look prețios. Dresurile opace mai au avantajul că fac piciorul să arate subțire și delicat, fiind astfel alegerea preferată a multor femei.

Verifică dacă dresurile nu au defecte

Pentru a te asigura că întreagă ținută este impecabilă și arată sofisticat, verifică de fiecare dată, înainte să te îmbraci, că dresurile nu au niciun defect apărut între timp. Înainte de a pune dresurile, verifică-le din loc în loc, pentru a vedea că nu există fire rupte sau găuri. Chiar și atunci când observi cel mai mic defect, nu te păcăli singură că nu o să se întâmple nimic până la finalul zilei sau până ajungi înapoi acasă. Cea mai sigură variantă este să alegi o pereche nouă de dresuri.

Asortează corect dresurile

Dacă nu alegi o pereche de dresuri într-o culoare puternică, atunci este posibil să întâmpini dificultăți în a alege cea mai bună variant pentru ținuta ta. În acest caz, ține cont de câteva reguli. Asortează dresurile cu culoarea pantofilor pe care îi încalți sau cu nuanță predominantă din ținuta pe care o porți.

 

Cum repari de urgență dresurile

Dacă ești pe stradă, la birou sau te pregătești pentru o întâlnire importantă și tocmai observi că un fir este pe cale să se ducă, iar dresurile au mari șanse să arate dezastruos, oprește firul cu puțin lac de unghii transparent sau fixativ. Aceste produse vor împiedica gaură să se mărească și până când vei ajunge acasă sau la primul magazin de unde îți poți lua o nouă pereche de dresuri, situația va fi sub control.

Cum speli corect dresurile

Cea mai bună metodă este să speli dresurile manual. Dacă însă nu ai timp pentru a spăla dresurile în chiuvetă, poți opta pentru a le spală la mașină de spălat, în sac de plasă și la programul pentru rufe delicate. Dresurile nu se usucă niciodată la uscător pentru că aerul cald distruge elasticitatea și slăbește fibrele. Stoarce dresurile ușor, scutură-le bine și pune-le pe uscătorul de rufe afară, pentru a se usca la aer.

Cumpără o măsură mai mare

Cu cât dresurile sunt mai mici, cu atât va fi pusă mai multă presiune pe fibre și cu atât este mai probabil că acestea să se prindă și să rupă. În schimb poți alege o măsură mai mare decât cea pe care o porți de obicei. Aceștia se vor mula perfect pe picior și îți vor oferi confortul dorit, în timp ce îi vei putea păstra în dulap pentru o perioadă mai mare de timp.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii