FacebookTwitterLinkedIn

Lucian Maricaş are o experiență de peste 17 ani în domeniul serviciilor financiare şi FinTech, cu responsabilități în arii precum: sisteme de plată, retail banking, plăți electronice, carduri de debit şi credit, carduri prepaid, procesare carduri, canale digitale.

Parteneriat între PayPoint România și good.bee Credit

Anterior a avut roluri importante la nivel local şi internațional în companii precum: Societe Generale, Raiffeisen Bank, Citibank sau RevWorlwide Payments. Lucian Maricaș este absolvent al programului EMBA „Vienna University of Economics and Business”.

Dat fiind portofoliul diversificat al tipurilor şi canalelor de plată disponibile la nivelul Grupului PayPoint, vom capitaliza tot mai mult şi în România pe această expertiză pentru a ne consolida poziția de specialiști în plăți”, a declarat Mugur Dogariu, managing director PayPoint România.

Sunt bucuros să mă alătur echipei de management a PayPoint, în poziția de Head of Product Development. În acest rol, voi sprijini compania în dezvoltarea şi implementarea de noi produse şi servicii, în linie cu misiunea noastră: aceea de a simplifica modul în care partenerii şi consumatorii noștri colectează, respectiv efectuează plățile”, a adăugat Lucian Maricaș.