Cautare
, Contributor

Forbes.com

500 miliardari |
|

Lucian Lazia şi familia

Lucian Lazia.jpg
Avere:48-50 milioane de euro Vârstă: 56 de ani Reşedinţa: Constanţa Domenii: Construcţii civile hidrotehnice şi portuare

Lucian Lazia, proprietarul grupului de firme Argos din Constanţa, conduce holdingul axat pe lucrări de construcţii alături de fiul său, Dorin Mihai, şi nu este deloc încântat de criza economică. Susţine că l-a „aruncat“ în business de tânăr pe junior, iar acesta vorbeşte acum destul de lejer despre investiţii, marje de profit şi dificultăţile perioadei. „Acum ne propunem doar să rezistăm acestei perioade dificile“, spune Lazia junior.

Oamenii de afaceri constănţeni susţin că numărul comenzilor a scăzut mult în ultima perioadă şi, în consecinţă, volumul plăţilor. În paralel, pentru ceea ce se vinde, banii se încasează tot mai greu. Prin urmare, Lazia susţine că singura măsură viabilă pentru a asigura totuşi profit a fost diminuarea investiţiilor faţă de anii anteriori. În timpul liber, Lucian Lazia preferă înotul şi tenisul, iar fiul acestuia alege scuba-divingul (scufundări). Cei doi oameni de afaceri nu au ales să investească în imobiliare pentru că au considerat că „un business în care toţi câştigau foarte uşor pe termen scurt nu avea viaţă lungă“.

Familia Lazia deţine în garaj printre alte bijuterii auto şi un model Lexus, un Jeep Range Rover, dar şi Mercedes ML. Afaceriştii constănţeni administrează mai multe businessuri, printre care se numără: Nuclearmontaj International S.A., Sorena S.A., Ecoprefconstruct S.R.L.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii