Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

News |
|

EXCLUSIV. Lucian Bitoleanu, directorul general al Plafar, și-a dat demisia

Începând cu data de 15 septembrie, Lucian Bitoleanu nu se va mai afla la cârma companiei cunoscută românilor datorită gamelor sale de produse naturiste.
038 MP Plafar Lucian Bitoleanu CEO Plafar

„Mi-am înaintat demisia încă din luna iunie, iar din data de 15 septembrie va înceta colaborarea pe care am avut-o cu Plafar timp de 4 ani”, a declarat pentru Forbes România, Lucian Bitoleanu.

Întrebat ce planuri de viitor are, Lucian Bitoleanu a precizat că în mai puțin de câteva luni va îngroșa rândul antreprenorilor români, pe zona de street-food.

„Am ales acest segment economic pentru că are mare potențial de creștere și pe piața din România”, a completat pentru Forbes România, directorul general al Plafar.

Lucian Bitoleanu a venit pe poziția de director general al companiei Plafar în vara anului 2017.

Înființată în anul 1948, Plafar a trecut printr-un proces de insolvență și reorganizare în perioada 2009 – 2012, mulți ani la rând funcționând pe pierdere.

Anul trecut, Societatea Națională Plafar SA a raportat o cifră de afaceri de peste 9,3 milioane de lei, în creștere cu 35% față de cea înregistrată în 2019, în timp ce profitul a fost de aproximativ 280.000 de lei.

Compania se află sub patronajul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii