Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Summer Plans 2021 |
|

Lucian Azoiței, Fondator și CEO Forty Management: “Nu vom avea nicio criză în domeniul imobiliar”

Dacă în alte veri tema principală de discuții din comunitatea de business viza rutina și destinațiile de vacanță, de această dată, Forbes România i-a provocat pe cei mai cunoscuți jucători din mediul de afaceri local să răspundă unui scurt chestionar, într-un context special, în care vara lui 2021 ar trebui să reprezinte o așteptată revenire la (noua) normalitate.
Lucian Azoitei1

Vacanță pentru business

Afacerea nu intră în vacanță, dar oamenii da! Toți avem nevoie de relaxare după un an dificil.

Certitudini și predictibilitate

Noi activăm într-un domeniu în care ciclurile economice sunt medii-lungi (3 ani minimum). Totodată, când demarezi o dezvoltare imobiliară, este greu să te recalibrezi, este de multe ori un drum fără întoarcere, de aceea este esențială predictibilitatea. Au apărut și certitudini: nu vom avea nicio criză în acest domeniu.

Îngrijorări

Creșterea galopantă a prețurilor materialelor și materiilor prime, creștere care nu văd să se finalizeze, precum și incertitudinile urbanistice.

Planuri de business

Forty Management își vede de drumul său: continuăm construcția la Central District Viitorului 134 și vom demara dezvoltarea specială Central District Lagoon City în București.

Vacanță în țară sau străinătate

Atât eu, cât și familia avem nevoie să mai schimbăm locurile și un pic de relaxare. Este o vară activă, cu vacanțe împreună cu familia, cu soția, tabere pentru copii etc. Avem un tur prin Bulgaria, Franța și Spania.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii