Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Evenimente |
|

Luare de ostatici într-o biserică din Franța. Autorii au fost neutralizați

O luare de ostatici a avut loc la o biserica din comuna franceză Saint-Etienne-du-Rouvray, informează Le Figaro citat de Mediafax. Cel puţin un ostatic a decedat în urma incidentului, iar un altul a fost rănit, au anunţat autorităţile franceze.
atentat franta

Atacatorii şi un ostatic au decedat, iar un alt ostatic a fost rănit, în cazul luării de ostatici la o biserica din comuna franceză Saint-Etienne-du-Rouvray, informează Reuters online.

Cel puţin un ostatic a decedat în urma incidentului, iar un altul a fost rănit, au anunţat autorităţile franceze. Preotul fost ucis de către cei doi indivizi care erau înarmaţi cu arme albe.

“Doi indivizi care au asupra lor arme albe au intrat în biserică prin uşa din spate şi au luat cinci ostatici”, a declarat o sursă din cadrul poliţiei, pentru Le Figaro.

CITEȘTE ȘI Turcia va suspenda temporar Convenția Europeană privind Drepturile Omului

Preotul, două călugăriţe şi doi credincioşi au fost luaţi ostatici. O altă călugăriţă a reuşit să fugă şi să anunţe incidentul.

Încă nu se cunoaşte motivul atacului şi nici identitatea autorilor, însă autorităţile din cadrul departamentului antiterorist al Parchetului de la Paris au deschis o anchetă în acest caz, notează Le Figaro online.

Ministrul francez de Interne, Bernard Cazenevue, şi preşedintele Francois Hollande se îndreaptă spre locul unde a avut loc atacul.

Atacatorii au fost neutralizaţi de poliţie, însă nu este clar dacă au fost capturaţi în viaţă.

Poliţia a anunţat că atacatorii în cazul luării de ostatici la o biserică din Franţa au fost “neutralizaţi”. Nu este clar dacă există victime în urma acestui incident, relatează Reuters online.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii