Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Shopping |
|

LS Travel Retail România devine Lagardère Travel Retail

Din iulie 2015, compania LS Travel Retail România, subsidiara grupului Lagardère Services devine Lagardère Travel Retail.
Logo Lagardere

Această acțiune de rebranding vizează toate companiile din cadrul grupului Lagardère Services și are ca scop reconfirmarea poziției strategice a grupului pe piața internațională de travel retail precum și a apartenenței la Grupul Lagardère.

Prezentă pe piața din România de peste 18 ani, compania activează pe piața de news & convenience retail și HoReCa și deține peste 220 de locații, cel mai cunoscut brand al companiei fiind Inmedio.

Lagardère Travel Retail vine cu o nouă abordare, de tipul B2C4B, având ca principal obiectiv satisfacerea nevoilor fiecărui client prin asigurarea celor mai înalte standarde de calitate și aduce astfel plus valoare partenerilor de business în cele 3 segmente: duty free & luxury, travel essentials și foodservice.

Această acțiune de schimbare a denumirii companiei nu implică în acest moment o modificare a datelor de înregistrare ale companiei la Registrul Comerțului.

Lagardère Travel Retail a avut vânzări de peste 32 de miliarde de euro în anul 2014 și cu o prezență în 30 de țări, 150 de aeroporturi și 700 de gări în EMEA, America de Nord și ASPAC, Lagardère Travel Retail este la nivel global un pioner și unul dintre liderii industriei de Travel Retail.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii