Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Lovitură de business pe piața editorială: Grupul Editorial ART s-a asociat cu grupul Klett din Germania

Grupul Editorial ART, companie cu capital românesc, care acoperă mai multe domenii editoriale (între care cartea cu profil educațional și cartea pentru copii), s-a asociat cu un nume important al cărții educaționale: Grupul Editorial Klett din Germania.
Klett

Cele două grupuri editoriale vor dezvolta o nouă entitate, o editură dedicată exclusiv cărții cu profil educațional din România: ART KLETT.

Societatea Art Klett a fost înființată în luna mai 2017, conform datelor de la Ministerul Finanțelor Publice.

VEZI AICI CIFRA DE AFACERI ÎNREGISTRATĂ DE GRUPULUI EDITORIAL ART ÎN 2016!

Înființată în anul 1897 la Stuttgart, Ernst Klett Verlag este o editură germană de tradiție care, prin calitate și seriozitate, a reușit să se impună în ultimele decenii pe mai multe piețe internaționale.

Klett vine alături de Art cu o bogată experiență educațională prin care să completeze și să dezvolte portofoliul deja impresionant cu care Art Educațional s-a impus pe piața românească. Art Educațional a promovat, în cei 16 ani de existență, profesorul activ și accentul pe elev.

Grupul Klett, unul dintre liderii mondiali ai cărții cu profil educațional, are sediul central în Germania și deține participații în peste 67 de companii, în 33 de locații din 15 țări.

În anul 2016, acestea au adus pe piață peste 3.490 de noi publicații (dintr-un total de 47.100 de titluri disponibile), au asigurat 3.605 locuri de muncă și au generat o cifră de afaceri de 537 milioane euro.

Grupul Editorial ART a fost înființat în anul 2001, la București. În cadrul grupului funcționează următoarele edituri:

Editura Arthur se adresează copiilor cu vârste între 0-14 ani și este în acest moment cel mai important nume atunci când vorbim despre cartea pentru copii, publicând atât titluri clasice, cât și cărți premiate (Newbery, Caldecott sau Andersen), dar și cele mai bine vândute și apreciate serii internaționale (Jurnalul unui puști, Harry Potter, Însemnările unei puștoaice, Cronicile din Narnia ș.a.).

Editura YoungArt este continuarea firească a demersului de formare a publicului care a crescut alături de cărțile Editurii Arthur și se adresează adolescenților și tinerilor. Selecția de titluri cuprinde cărți clasice și bestselleruri contemporane, cărți care se bucură de cele mai înalte distincții în domeniu.

Editura Paladin se concentrează asupra unor genuri apreciate de milioane de cititori din întreaga lume: Fantasy, Sci-fi, Noir și Crime, reunind cărțile unor maeștri absoluți ai acestor genuri (Isaac Asimov, Arthur C. Clarke, Neil Gaiman, Dashiell Hammett ș.a.).

Editura Art a impus imaginea eleganței, a lecturii de plăcere, a lecturii ca stil de viață. Selecția de titluri este foarte atent construită, abordând o gamă largă de genuri, de la clasici ai literaturii, la texte teoretice majore, până la literatură contemporană de ultimă oră și titluri originale aparținând scriitorilor autohtoni.

Art Educațional deține în portofoliu manuale și auxiliare pentru cele mai importante discipline ale claselor 0-XII (matematică, română, istorie, geografie, biologie, engleză, franceză, germană, fizică, chimie), culegeri pentru cele mai importante teste și examene pe care elevii le au de susținut în timpul școlii (evaluările naționale, bacalaureatul), precum și caiete de vacanță, antologii de lecturi suplimentare, atlase sau ghiduri ale profesorului.

IATĂ CIFRELE DE AFACERI ALE COMPANIILOR DE SONDARE A OPINIEI PUBLICE – ANUL 2016!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii