FacebookTwitterLinkedIn

După ce, de peste 100 de ani, brandul cu monogramă se preocupă de arta de a călători, prin cuferele și genţile frumoase și practice,  a venit și rândul artei de a dărui, sursă de fericire atunci când este vorba de cadouri pentru cei dragi, dar și pentru… sine.

Fusion Studio TIFF File

Chiar și în anii ’20, își invita clienţii, prin intermediul cataloagelor intitulate „Cadoul sau Arta Bunelor Maniere“, să viziteze oricare dintre magazinele brandului pentru a selecta „obiectul, mare sau mic, pe care aţi dori să îl dăruiţi sau să îl primiţi“. În ianuarie 2017, Louis Vuitton a lansat colecţia Gifting – 30 de mici obiecte, care mai de care mai frumoase, mai vesele, mai elegante sau mai nostalgice, care se încadrează perfect într-un concept frumos și imaginativ de lifetsyle. Gama The Joy of Writing include suporturi de creioane, seturi pentru birou, semne de carte decorative și alte accesorii care au legătură cu bucuria de a scrie. Scrisori, bileţele sau, de ce nu, un jurnal sau chiar o carte.

Citește și Louis Vuitton lansează un tip revoluționar de geamantan pentru călătorii cu stil

Fusion Studio TIFF File

The Joy of Decorating include obiecte care își pot găsi locul oriunde în lume – cutii cu celebrul print Monogram, vide-poches din porţelan cu imagini legate de călătoriile de la începutul secolului trecut (preferatele mele din toată colecţia), rame foto din plexiglas sau piele, cu iniţialele casei sau oglinzi de buzunar îmbrăcate în piele. Încheiem într-o notă jucăușă – The Joy of Gaming: pachete de cărţi, discuri din piele colorată sau chiar un ursuleţ Louis. Vestea și mai bună este că această nouă colecţie se va tot îmbogăţi, în pas cu evenimentele Louis Vuitton.