Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

Louis Vuitton prezintă colecția capsulă cu licență FIFA World Cup 2018

Ieri, la atelierele istorice Louis Vuitton de la Asnieres, Natalia Vodianova și Frank Leboeuf au dezvăluit presei cufărul în care va fi transportat și prezentat trofeul FIFA 2018 - o comandă specială creată de Patrick Louis Vuitton din titan, dar și colecția capsulă „Louis Vuitton 2018 FIFA World Cup RussiaTM Official Licensed Product Collection".
imageedit_6_6906217575
După Africa de Sud în 2010 și Brazilia în 2014, Louis Vuitton a strâns colaborarea cu FIFA pentru ediția 2018 din Rusia prin crearea, în premieră, a unei colecții de genți, portofele și produse de mică marochinerie, inspirată din designul mingii FIFA din 1970.
Această ediție specială de genți Keepall și Apollo, din piele Epi, va putea fi găsită în magazine doar în perioada 14 iunie – 15 iulie.
De asemenea, în colaborare cu FIFA și Adidas, Vuitton a creat pentru colecționari o serie limitată de cufere speciale care adăpostesc 13 mingi oficiale de meci, inspirate după modelele din 1970 și până în prezent (realizate de Adidas), plus o minge creată chiar de Louis Vuitton.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii