Cautare
, Contributor

Modă |
|

Louis Vuitton lansează o colecție de mici obiecte decorative

Urmând tradiția începută în 2012, Louis Vuitton s-a prezentat și anul acesta la Fuori Salone Milano, în fabulosul Palazzo Bocconi, unde a expus colecția de obiecte de design Les Objets Nomades, piese concepute în colaborare cu 13 dintre cei mai iluștri designeri ai lumii.
1343_LV_18 04 17_Objets Nomades_Milan

Seria compusă din 24 de creații cuprinde două piese lansate în premieră absolută: Diamond Mirror, de Marcel Wanders, și canapeaua de conversație Ribbon Dance, de Andre Fu. Pe lângă acestea, expozantul ne propune și trei interpretări în culori alternative ale canapelei Bomboca Sofa, ale fotoliului suspendat Cocoon, ambele semnate de Fernando și Humberto Campana, și ale taburetului Blossom Stool, conceput de Tokujin Yoshioka.

În plus, Louis Vuitton ne-a dezvăluit lansarea unei noi colecții de mici obiecte decorative, programată să ajungă în magazine până la finalul anului. Cele 11 piese poartă semnatura Atelier Oi, Marcel Wanders, Campana Brothers și Patricia Urquiola și au ca inspirație universul călătoriei, fiind realizate din piele marca Louis Vuitton.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii