Cautare
, Contributor

Shopping |
|

Louis Vuitton lansează LV Volt, o nouă colecție de bijuterii unisex

Inspirată de inițialele Louis Vuitton, noua colecție de bijuterii unisex LV Volt este o demonstrație de creativitate în aur alb, roz și galben.
LV-Volt-00
Impresionantă distribuție de talente pentru lansarea noii colecții de bijuterii LV Volt: în rolurile principale evoluează actrița Alicia Vikander (premiată cu Oscar pentru cel mai bun rol secundar în The Danish Girl), Hugo Marchand, balerin principal la Opera din Paris, artista franceză Sharon Alexie și modelul chinez XiaoXing Mao.

Stylingul a fost realizat de fostul redactor-șef al ediției franceze a revistei Vogue, Carine Roitfeld, iar fotografiile sunt făcute de Jean Baptiste Mondino. Protagoniștii au fost anume aleși pentru a reprezenta limbajul universal al noii colecții, care transcende granițe, genuri și stiluri.
Sub îndrumarea Francescăi Amfiteathrof, directorul artistic al diviziei de ceasuri și bijuterii Louis Vuitton, designerii s-au jucat cu inițialele brandului obținând o colecție unisex în care cele două litere sunt o metaforă pentru mișcare și un simbol al energiei. Literele se adună, se despart, se conectează și se întrepătrund într-o bogăție de texturi, volume, finisaje și mărimi, posibilitățile de mixare și asortare fiind practic nelimitate.
Pe brățări și inele, literele sunt astfel combinate încât să redea imaginea unui fulger sau a unei linii de puls; v-ul mic cu un diamant este încorporat într-un L mare în gama de pandantive lucrate în aur alb, galben sau roz, care pot fi purtate pe un lanț cu lungime ajustabilă.
Noua colecție LV Volt este deopotrivă un vector de imagine pentru reputatul brand francez, o demonstrație de virtuozitate a artizanilor casei, dar și o bună dovadă că pentru a crea un lucru de excepție uneori nu ai nevoie decât de două litere.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii