Cautare
, Staff

Modă |
|

Louis Vuitton a lansat o nouă colecție alături de Alex Israel

Pentru sezonul toamnă-iarnă 2019, Louis Vuitton a lansat o colecție de textile în colaborare cu Alex Israel. Toate cele opt piese poartă amprenta extrem de vie și colorată a artistului și designerului stabilit la Los Angeles.
 aboneaza-te
DESPERADO CLASSIC BANDEAU_WAVE GIANT SQUARE

Noua colecție reunește eșarfe, șaluri, pături și o bentiță pentru păr; toate reprezintă explorările artistice ale lui Istrael, la granița dintre cultural și comercial.

Pentru a crea eșarfele, Israel s-a inspirat din propria serie de picturi Wave. A folosit mătasea, un material fin, care trimite întotdeuna la eleganță. Pe o parte, eșarfele recreează texturile picturilor lui Israel, iar pe verso este imprimat logoul Casei Louis Vuitton. Designerul a conceput patru combinații de culori, în trei dimensiuni diferite – classic, giant și jumbo. Cea din urmă se dublează asemănător unei pături și își propune să ofere moduri noi de a purta și folosi eșarfa în formă de pătrat pe care o știm cu toții.

Colecția de șaluri are ca sursă de inspirație o altă serie de picturi celebre ale artistului american, Sky Backdrop. Sunt lucrate din mătase și cașmir, iar cu ajutorul tehnologiei  de printare digitală, de ultimă generație, folosită de Louis Vuitton, picturile lui Israel au prins viață pe șaluri.

Piesa unică, Desperado Bando, înfățișează o scenă ludică, din deșert, cu cactuși și mașini, inspirată de o sculptură din bronz, din 2015, a artistului cu același nume.

Aceasă nouă colaborare dintre Vuitton și Alex Israel scrie un alt capitol, inventiv și jucăuș, în lunga istorie a Casei de a lucra cu artiști celebri. Israel a mai semnat pentru Louis Vuitton geanta Artycapucines și ambalajele pentru Les Colognes Perfumes.

Colecția de față a fost prezentată la Los Angeles pe 27 iunie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii