Cautare
, Contributor

Modă |
|

Louis Vuitton colaborează cu Grace Coddington la colecția Cruise 2019

Prezentarea colecției Cruise 2019, semnată Louis Vuitton, a fost realizată într-un set-up de excepție, în grădina fabulosului Fondation Maeght și a dezvăluit în premieră detaliile colaborării cu editorul Vogue US, Grace Coddington.
LV-Grace Coddington & Virgil Abloh

Animalele sunt deja sursă de inspirație pregnant prezentă pe catwalk-urile marilor designeri, iar Nicolas Ghesquière, Creative Directorul liniei pentru femei, împreună cu Coddington au ales să integreze reprezentări ale animalelor lor de companie în această nouă colecție.

Cele două pisici ale lui Grace, Pumpkin și Blanket, și câinele lui Ghesquière, Léon, se regăsesc în imprimeuri combinate cu emblematica monogramă LV, precum cel de pe pijamaua din mătase purtată de Coddington însăși la show-ul de modă sau prin accesorii din piele realizate sub forma lor. Pe lângă aceste elemente definitorii ale colaborării, colecția va include, de asemenea, piese și detalii statement ale Casei. Colecția este programată să apară în magazinele brandului din Londra în octombrie 2018.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii