FacebookTwitterLinkedIn

Louis Vuitton va crea o carcasă pentru Summoner’s Cup — trofeul oferit în fiecare an echipei care câștigă Campionatul Mondial League of Legends. Ediția din acest an începe la Berlin, pe data de 2 octombrie. Finala are loc pe 10 noiembrie la Paris. Această husă va conține atât motive specifice casei Louis Vuitton, cât și elemente high-tech, inspirate din universul League of Legends.

„Suntem onorați să avem un partener ca Louis Vuitton a cărui viziune are impact asupra modului în care arată și se simte cel mai important eveniment League of Legends”a declarat Naz Aletaha, Head of Global Esports Partnership la Riot Games.

De asemenea, Nicolas Ghesquière, directorul artistic al Louis Vuitton pentru colecțiile dedicate femeilor, va realiza o serie  de înfățișări ale personajelor din jocul video.

„Campionatul Mondial League of Legends nu este doar punctul culminant al turneului: este locul în care lumea sportului și cea a divertismentului se întâlnesc pentru a sărbători noile legendele care se vor naște. Louis Vuitton fost asociat mult timp cu cele mai râvnite trofee din lume, și iată-ne astăzi, alături de Summoner’s CupSuntem încântăți că facem dintr-un eveniment de o asemenea anvergură ”, a spus Michael Burke, președinte și CEO Louis Vuitton.