Cautare
, Staff

Parfumuri |
|

Los Angeles, noul parfum Gallivant, a fost lansat în România

Odată cu inaugurarea spațiului, Rosa Mundi Parfums D’Auteur a lansat, joi seară, ultima creație olfactivă a Casei Gallivant, în prezența lui Nick Stewart - Founder & Creator Gallivant.
 aboneaza-te
CRS_8605

Los Angeles by Gallivant este un parfum unisex, artizanal, strălucitor, asemenea unei reclame luminoase, simbol al orașului ce l-a inspirat pe Nick Stewart:

„Los Angeles este locul care îți aprinde imaginatia, iar faptul că nu conduc niciodată un autoturism m-a facut să iau orașul la pas, cu bicicleta sau cu autobuzul și să-i observ pe îndelete frumusețea. Pentru mine, orașul acesta este ca o linie de hotar, o intersecție unde se întâlnesc mai multe lumi. Cartierele etnice, dealurile, nesfârșitele șosele….aici e culoare și dramă…și mi-am dorit să surprind acest sentiment de vitalitate, de noi începuturi…”

Aerat, aromatic, ușor lemnos, dar și proaspăt ca adierea unei brize, Los Angeles este rezutatul întâlnirii dintre Nick Stewart și parfumierul indie Carine Chevallier.

„Prin acest parfum, am dorit să evoc strălucitorul, acaparatorul Hollywood. Case presărate pe dealurile cu pământ uscat, eucalipt și salvie, briza Oceanului Pacific” , completează Nick Stewart.

Parfumul se deschide cu note exotice de eucalipt, salvie, mandarină și ananas. Notele de mijloc, florale, de narcisă și bergamotă, reprezintă o evocare a aromei Mexicului din LA, iar, la final, seducția este conferită de notele lemnoase, incitante, de ienupăr, mosc și heliotrop.

Creat in 2017, de către Nick Stewart, cel care a fost Product & Creative Director pentru L’Artisan Parfumeur, brandul Gallivant vorbește despre libertatea și încântarea pe care le oferă explorarea. Colecția cuprinde opt parfumuri, inspirate de sunetele și aromele marilor destinații urbane: London (finalist în 2018 al Art and Olfaction Awards), Amsterdam, Berlin, Brooklyn, Istanbul, Tel Aviv, Tokyo si Los Angeles.

Alegerea celor opt denumiri de orașe reflectă locurile de care Nick s-a îndrăgostit, acele metropole care au devenit memorabile, grație unor trăiri puternice. Astfel, fiecare parfum reprezintă chintesența descoperirii orașului al cărui nume îl poartă, cât și a amintirilor pe care Nick le-a adunat ca într-un carnet de călătorii.

Toate parfumurile semnate Gallivant conțin 30 ml, sunt realizate manual, în Franța, urmărind procese artizanale autentice, fiind finalizate prin aceeași metodă handcrafted, în Anglia.

„Ca un călător de vocație, am gândit aceste gramaje, conținute în recipiente micuțe, de 30 ml, din două motive: unul, pentru că mi-am dorit produse adecvate prin dimensiuni unui nomad modern și al doilea, pentru că nimeni nu rămâne fidel unei singure semnături olfactive”, adaugă Nick Stewart.

Rosa Mundi Parfums d’Auteur surprinde printr-o selecție eclectică de parfumuri artizanale, vizitatorul trăind o experiență senzorială unică, adaugând elementului olfactiv, predominant, pe cel vizual, prin diversitatea și frumusețea recipientelor, dar și prin spațiul adecvat invitației de a pătrunde în lumea sugestivă a parfumurilor.

„Am văzut această parfumerie ca pe un spațiu luminos, aerat, în care iubitorii de parfumuri pot explora esențe noi, create cu ingrediente prețioase, aduse din toate colțurile lumii, un loc de întâlnire pentru spiritele creative, pentru căutătorii de parfumuri rare. Promovăm arta de a trăi frumos și o celebrăm oferindu-le clienților noștri ocazia de a descoperi parfumurile, printr-o veritabilă experiență multisenzorială. Chiar în mijlocul orașului, poți evada într-o călătorie imaginară, într-o lume al cărei parfum noi am încercat să-l cuprindem în mai multe flacoane”, a declarat Miruna Quéva- Owner Rosa Mundi.

Cu un design sofisticat, rezultat al combinării stilului actual cu eleganța minimalistă, Rosa Mundi Parfums d’Auteur este locul în care „the urban explorers” pot descoperi unele dintre cele mai interesante parfumuri ale momentului, realizate de parfumieri de excepție, din ingrediente nobile și esențe rare.

Amenajată de o echipă de arhitecți talentați și tineri, parfumeria a fost selectată printre cele mai frumoase spații, în cadrul Romanian Design Week.

Parle moi de Parfum, Rose et Marius, Jardin de France, Goldfield & Banks, Francesca dell’Oro, Institut Très Bien, Philly and Phil, Angela Ciampagna sunt brandurile care se găsesc în parfumeria Rosa Mundi Parfums d’Auteur.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii