Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Shopping |
|

L’Oréal România lansează brandul CeraVe pentru îngrijirea pielii

L’Oréal România lansează brandul CeraVe, ajungând la un număr de 20 de mărci în portofoliul său pe piața locală. CeraVe a fost fondat în 2005 de medici dermatologi și a fost achiziționat de grupul L’Oréal în 2017.
Nataliya Syerikova_LOreal Romania

CeraVe oferă produse de îngrijire a pielii, mai precis produse de curățare, hidratare și protecție solară, atât pentru față, cât și pentru corp. Este unul dintre brandurile care au înregistrat cea mai rapidă creștere în Statele Unite, media ultimilor doi ani depășind 20%.

Nataliya Syerikova (foto), general manager al Diviziei de Cosmetică Activă a L’Oréal România: “Prin lansarea CeraVe, dorim să creăm o nouă categorie de produse de farmacie cu o abordare de masă, sub-potențată în România în acest moment, și să devenim lideri pe acest segment. Lansarea CeraVe completează gama de produse dermocosmetice și ne ajută să satisfacem cererea din ce în ce mai mare pentru produse eficiente la prețuri accesibile”.

Parte a grupului L’Oréal, care se dedică frumuseții de peste 105 ani, L’Oréal România are o istorie de 21 de ani pe piața locală.

IATĂ CELE MAI VÂNDUTE CÂRȚI ALE ANULUI 2017! NU RATA ACEASTĂ OPORTUNITATE!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii