Cautare
, Redactor Forbes România

Parfumuri |
|

L´Oréal România intră pe piața parfumeriei de nișă, unul dintre cele mai dinamice segmente de pe piața parfumeriei de lux

L’Oréal România a deschis primul magazin Atelier Cologne din Europa Centrală și de Est și ajunge la un portofoliu de 21 de brand-uri și 13 magazine proprii.
 aboneaza-te
Atelier Cologne- l oreal (1)

Atelier Cologne este prima Casă de Parfumuri (Maison de Parfum) care creează parfumuri cu concentrații de 15% -18% inspirate din legendara Eau de Cologne. Primul magazin Atelier Cologne are o suprafață de 60 metri pătrați, se situează în Băneasa Shopping Mall și oferă patru colecții de parfumerie exclusivistă.

„Lansarea Atelier Cologne este un pas important pentru noi. Marchează, pe de o parte, intrarea pe o piață nouă pentru L´Oréal în România – cea a parfumeriei exclusiviste, o piață dinamică, care se adresează consumatorilor cu un apetit crescut pentru produse și servicii personalizate. Pe de altă parte, marchează expansiunea retailului propriu, unul dintre pilonii de creștere ai companiei”, a declarat Cosmin Ban, General Manager al Diviziei de Produse de Lux din cadrul L´Oréal România.

Atelier Cologne își propune să câștige 5000 de consumatori fideli în primul an de la deschidere. Brandul aduce câteva noutăți pe piața pe care o accesează: consiliere privind parfumul potrivit în funcție de stilul de viață, de preferințele privind călătoriile și momentul din zi în care parfumul va fi purtat; conceptul de „garderobă de parfumuri”, care presupune un parfum diferit pentru momente diferite din viață; servicii de gravare pe piele, care permit personalizarea fiecărui etui care îmbracă parfumul. Angajații magazinului au fost pregătiți la Paris de o echipă de experți în parfumerie pentru a deveni Artist Parfumeurs.

Creat în 2009 de Sylvie Ganter și Christophe Cervasel, brandul Atelier Cologne a fost achiziționat de grupul L´Oréal în 2016. În prezent, există 21 de boutique-uri Atelier Cologne deschise la nivel mondial. Toate produsele Atelier Cologne sunt realizate în Franța. Casa colaborează cu cele mai cunoscute case din Grasse, pentru a crea parfumuri cu cele mai bune materii prime, respectând tradițiile franceze. Până la 95% dintre ingrediente sunt de origine naturală.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii