Cautare
, Staff

Orologerie de lux |
|

Longines relansează colecția „Avigation BigEye”, inspirată din Epoca de Aur a Aviației

Anul acesta Longines va relansa colecția „Avigation BigEye” pe fundamentul unei strânse legături cu domeniul aviației, dar și a păstrării tradiției. Piesele combină designul elegant cu un mecanism produs exclusiv pentru Longines, devenind atfel o semnătură autentică.
longines

Longines înseamnă tradiție, eleganță și performanță, concepte pe care casa elvețiană le-a avut în vedere din 1832 și până astăzi. Având o experiență istorică în crearea ceasurilor pentru campionii mondiali ai sportului, dar fiind și partener al federațiilor internaționale de sport, Longines se mândrește cu drepturi depline de membru în Swatch Group Ltd, o companie de top producătoare de ceasuri de lux.

Istoria casei Longines a avut o relație strânsă cu domeniul aviației, de aceea s-a hotărât ca această colecție, „Avigation BigEye”, parte din moștenirea firmei, să fie relansată pentru a continua tradiția, dar și pentru a încânta gusturile pasionaților de orologerie și aviație.

Piesele sunt inspirate din anii 1920 – 1930, perioadă denumită „Epoca de aur a aviației”, când aeronavele cunoșteau o dezvoltare rapidă și se construiau urmând linii clasice, în timp ce aviatorii erau considerați eroi, „cavaleri ai aerului”. Produse pentru a celebra spiritul piloților, piesele Avigation Big Eye dispun de un cadran ușor de citit, datorită cifrelor lizibile, dar și a minutarului luminos, iar pe margine, butoanele sunt construite în așa fel încât ceasul să poată fi purtat împreună cu mănuși.

Carcasa de 41 de mm este echipată cu un mecanism L688, care pune în funcțiune Column-Wheel Chronograph, un cronograf produs exclusiv pentru Longines, care de-a lungul timpului a devenit o marcă a casei elvețiene. Acest sistem este integrat pe un fundal negru, semi-lucios, decorat cu numere arabe și acoperit de un strat de SuperLuminova, un material care captează lumina de la o sursă exterioară. La finalizarea pieselor s-au folosit cureaua maro din piele și geamul din cristal de safir, concepând astfel un produs de inspirație vintage.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii