Cautare
, Staff

Orologerie de lux |
|

Longines a deschis primul magazin în România

Brandul elvețian de ceasuri Longines, a inaugurat miercuri, 2 octombrie, primul boutique monobrand din România. Aflat în cel mai exclusivist mall din București, Băneasa Shopping City, și întinzându-se pe o suprafață de 39 de metri pătrați, magazinul oferă o gamă unică de ceasuri Longines, compusă atât din modele iconice, cât și din cele mai noi colecții.
SKY_1414x

Deschiderea boutique-ului Longines a avut loc în prezența Președintelui Longines, Walter von Känel, a Vicepreședintelui Financiar Richard Strohmeier și a familiei Bîndă, deținătoarea companiei B&B Collection. După ceremonia de tăiere a panglicii, cei prezenți au fost invitați să se bucure de ceasurile elegante ale brandului și să descopere cât de rafinat este noul boutique Longines.

„Suntem cu adevărat mândri să deschidem primul nostru magazin în România și să le oferim clienților noștri din această țară oportunitatea de a se bucura de universul Longines, dar și de colecțiile noastre elegante, într-un mediu de lux”, a declarat Președintele Longines, Walter von Känel.

Brandul a profitat de această ocazie și pentru a atrage atenția asupra unui nou model, parte din Longines Master Collection, una dintre cele mai emblematice colecții ale orologerului elvețian. Cu un mecanism automatic, conceput exclusiv pentru Longines, acest nou ceas conține un indicator pentru fazele Lunii și o estetică fără cusur, creând astfel un echilibru între excelența tehnică și eleganța clasică.

Noul boutique Longines se află în centrul comercial Băneasa Shopping City.

Fondată în 1832 în Saint-Imier Elveția, compania orologeră Longines are o bogată tradiție și o reputație în ceea ce privește eleganța și excelența tehnică. Cu o experiență de generații, fiind sponsor oficial al campionatelor mondiale și fiind partener al numeroase federații sportive internaționale, Longines a construit în decursul timpului colaborări de lungă durată în lumea sportului. Cunoscut pentru eleganța ceasurior sale, Longines este membru al Swatch Group Ltd., cel mai important producător de ceasuri din lume. Brandul Longines, cu logo-ul său în formă de clepsidră înaripată, este prezent în peste 150 de țări.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii