Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Londra: Niciun deces de Covid-19 în ultimele 48 de ore

Spitalele din Marea Britanie raportează că răspândirea infectării cu coronavirus a scăzut pentru că nu a mai fost declarat niciun deces în ultimele 48 de ore.
shutterstock_1650865501

Spitalele din Marea Britanie raportează că răspândirea infectării cu coronavirus a scăzut pentru că nu a mai fost declarat niciun deces în ultimele 48 de ore. Cu toate acestea, Oliver Dowden, secretarul Culturii, a exclus varianta relaxării restricțiilor, adăugând că Guvernul ar putea ridica restricțiile doar în “micro-spații”, sub atentă observare.

Veștile bune vin în contextul creșterii neliniștilor referitoare la restricțiile care au dăunat economiei britanice, restricții care încă persistă în zonele grav afectate de Covid-19, conform The Telegraph.

Săptămâna trecută, raportul PHE (Public Health England) indica faptul că mai puțin de 24 persoane pe zi au fost infectate cu noul coronavirus în Londra, iar acest număr s-a înjumătățit la fiecare 3,5 zile. Un studiu al PHE demonstrează că marți nu s-a raport niciun caz de infectare cu coronavirus.

O nouă analiză emisă de Universitatea Oxford pentru The Telegraph arată că cele mai mari șase spitale din Londra nu au raportat niciun deces din cauza Covid-19 în ultimele 48 ore.

Deși rezultatele carantinei arată promițător în ceea ce privește combaterea noului virus, Oliver Dowden declară “Trebuie să fim foarte precauți. Primul Ministru a stabilit care e calea pe care o vom urma când se vor relaxa restricțiile. Următorul stadiu din programul de relaxare va începe în iunie”, conform The Telegraph.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii