Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

IT |
|

Logitech lansează camera BRIO 4K Stream Edition, destinată gamerilor și streamerilor

Logitech, companie care produce componente IT, lansează camera Logitech BRIO 4K STREAM EDITION, care permite realizarea și difuzarea unor sesiuni de streaming, captând detalii la o calitate video HD de 1080p la 60 de cadre pe secundă. Camera este destinată gamerilor și streamerilor.
Logitech Brio 4K Streaming Feature 2

Cu opțiunea Ultra HD 4K și HDR (high dynamic range), BRIO 4K STREAM EDITION oferă o rezoluție de patru ori mai mare decât a unui video full HD și ajustează automat schimbările de luminiozitate pentru ca imaginea să nu fie întunecată atunci când există iluminare laterală sau când mișcarea se face din exterior spre interior.

Camera Logitech BRIO 4K STREAM EDITION realizează clipuri video la o rezoluție de 1080p și 60 de cadre pe secundă atunci când este utilizat modul prioritar pentru frame rate. Aceasta are ChromaCam, o aplicație care neutralizează elementele aglomerate din decor prin estomparea, înlăturarea sau înlocuirea lor.

“Broadcasting-ul a devenit un fenomen social –utilizatorii petrec de două ori mai mult timp urmărind sesiuni live de stream, comparativ cu timpul petrecut jucându-se sau realizând propriul material video – Twitch, Youtube și Mixer devenind noua televiziune a acestei generații”, menționează Guillaume Bourelly, product manager pentru divizia de camere web în cadrul Logitech.

Camera Logitech BRIO 4K STREAM EDITION este disponibilă în Europa la un preț recomandat de 249 de euro.

Logitech International a fost înfiinţată în 1981 și este o companie elveţiană listată la SIX Swiss Exchange (LOGN) şi la Nasdaq Global Select Market (LOGI).

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii