FacebookTwitterLinkedIn

Fuziunea cu Logitech G și ASTRO Gaming va ajuta la consolidarea comunității Beyond prin asigurarea accesului la un volum ridicat de resurse și mai mult suport decât până acum.

“Unul dintre subiectele mele preferate este apartenența, menționează Ujesh Desai, vicepreședinte și manager general la Logitech Gaming. Colaborarea cu Beyond ne oferă o modalitate foarte bună de a ne asigura că toată lumea, chiar și cei care nu au posibilitatea de a juca la nivel profesionist, se pot alătura comunității de esports. Suntem foarte încântați să lucrăm cu Beyond și abia așteptăm să ducem ceea ce au realizat până acum la un nivel mult mai ridicat”.

“Beyond a avut întotdeauna o viziune și o strategie specifică în ceea ce privește contribuția adusă comunității de esports, menționează Joseph Bentley, fondatorul Beyond Entertainment. Colaborând cu ASTRO Gaming încă din 2014, am avut posibilitatea de a ne atinge rezultatele propuse și chiar să le depășim. Echipa Beyond este încântată să facă parte din familia Logitech G și ASTRO Gaming și abia așteaptă să înceapă proiecte noi prin care să ofere noi oportunități atât concurenților cât și spectatorilor”.

Pe măsură ce platforma Beyond s-a dezvoltat, au fost identificate modalități prin care comunitatea să fie răsplătită, lansându-se astfel secțiunea de turnee Beyond Tournaments. Parteneriatul cu ASTRO Gaming care a început în 2014 a făcut posibilă acordarea de premii în bani și echipament ASTRO pentru turneele realizate iar această colaborare a primit o susținere din partea comunității.

Primele beneficii aduse de fuziunea platformei Beyond cu Logitech G și ASTRO Gaming s-au remarcat prin creșterea ofertelor de turnee, premii lunare mai mari, producție ridicată și calitate mai bună în materie de conținut.

Logitech G, un brand Logitech International care este lider mondial în producția echipamentelor periferice dedicate gamingului pe PC și console.

Logitech G este dedicat furnizării celor mai bune tastaturi, căști audio, mousepaduri și simulatoare – realizate printr-un design inovator, tehnologii avansate și o pasiune acută pentru jocuri, toate acestea pentru gamerii de toate nivelurile.

Fondată în 1981 și cu sediul în Lausanne, Elveția, Logitech International este o companie publică elvețiană listată pe SIX Swiss Exchange (LOGN) și pe piața Nasdaq Global Select Market (LOGI).