Cautare
, Contributor

ForbesCars |
|

Logan MCV, break-ul de 7.790 euro

Logan MCV - disponibil în România
Dacia a lansat la vânzare noul Logan MCV care devine cel mai accesibil break de pe piața de mașini noi din România. 

Lansat la Geneva în primăvara acestui an, noul Logan MCV este acum disponibil la vânzare în România. Noul Logan MCV se adaugă din această săptămână gamei de modele Dacia comercializate în România.

Galerie foto Dacia Logan MCV

Patru motorizări sunt disponibile pentru break-ul Dacia ce oferă un volum standard pentru portbagaj de 573 de litri: pe benzină de 75 și 90 CP și diesel de 75 și 90 CP. Este disponibilă și o motorizare cu alimentare alternativă GPL. Trei echipări vor fi disponibile – Acces, Ambiance și Laureate. Lista de opționale este destul de scurtă și dotările oferite nu sunt disponibile pe toate nivelurile de echipare.

Cel mai accesibil Logan MCV are un preț de 7.790 euro cu TVA inclus, preț valabil pentru motorul 1.2 pe benzină de 75 CP și echiparea de bază Acces. Doar acest motor este disponibil în echipare Acces.

Un nivel mai sus, Ambiance, cel mai acceesibil model echipat cu motorul de 0.9 litri și 90 CP costă 9.800 euro. Motorul de 1.2 litri și 75 CP costă aici 8.700 euro. Echipat și cu GPL acesta are un preț de pornire de 9.400 euro cu TVA. Cel mai accesibil diesel este un 1.5 dCi de 75 CP care costă 10.900 euro cu TVA. 

Toate motorizările sunt disponibile pentru echiparea de top Laureate. Motorul pe benzină de 1.2 litri costă aici 9.800 euro iar diesel-ul de 90 CP este vârful de gamă la 12.300 euro cu TVA inclus.

Șapte culori sunt disponibile pentru exterior dar cele metalizate costă extra 300 de euro și nu sunt disponibile pentru cel mai accesibil model. Aerul condiționat este disponibil standard pentru Laureate și opțional pentru Ambiance la 780 euro. Tapițeria din piele costă 600 de euro extra doar pentru Laureate. Sistemul Media NAV cu touchscreen este disponibil cu tot cu hărțile Europei doar pentru Laureate la 400 de euro. 

Două pachete de dotări sunt oferite, ambele disponibile exclusiv pentru Laureate. Unul aduce jante din aliaj pe 15 și geamuri electrice spate la 350 de euro iar cu 400 de euro puteți cumpăra un pachet ce oferă sistem de asistență la parcare pentru spate, cruise control și volan îmbrăcat în piele.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii