Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

LOG.IQ, noul brand sub care Immofinanz încorporează activitățile sale logistice

Noua denumire include și centrele logistice din România ale grupului, care totalizează puțin peste 52.000 de metri pătrați.
immofinanz spatii logistice

IMMOFINANZ Group își unește activitățile logistice corporative sub marca LOG.IQ. Este vorba despre amplasamentele din portofoliul subsidiarei Deutsche Lagerhaus (DLG), deținută în întregime de grup, dar și de facilitățile din clădirile din Europa de Est, care au funcționat până acum sub marca LOG Center.

Astfel, LOG.IQ va reprezenta 59 de centre logistice, amplasate de la Marea Nordului până la Marea Neagră. Aceste proprietăți vor intra într-un proces de rebranding în următoarele luni și vor primi noua înfățișare LOG.IQ. În România, Immofinanz deține puțin peste 52.000 de metri pătrați de spații logistice situate lângă București (în Pantelimon), la Ploiești și la Timișoara.

„Business-ul nostru logistic strategic a fost punctul central de expansiune solidă în ultimii ani. Datorită încorporării acestor proprietăți sub un singur brand, vom putea sa poziționăm LOG.IQ ca un centru de competență logistic la nivelul întregului grup. De asemenea, vom putea sprijini fluxul de lucru al clienților noștri cu o capacitate totală de peste 1,1 milioane de metri pătrați de suprafață logistică închiriabilă”, a explicat Dietmar Reindl, Chief Operating Officer al IMMOFINANZ Group. „În plus, portofoliul nostru se extinde în prezent cu proiecte în Gelsenkirchen, Hamburg, Gross-Gerau și Poing (Germania), și de asemenea în București.”

Vezi care este legătura dintre dezvoltarea de spații logistice și lungimea totală a rețelei de autostrăzi

IMMOFINANZ Group este activ în sectorul logistic din anul 1991. Portofoliul logistic conținea în ianuarie 2015 un total de 59 de investiții finalizate cu o valoare totală de 572,6 milioane de euro. Germania rămâne cea mai importantă piață logistică cu peste 70% din spațiile închiriabile, urmată de Ungaria și România. Chiriașii, printre alții, sunt companii internaționale precum: Dachser, Rhenus, Kraftverkehr Nagel, Kühne und Nagel, Fiege, DPD, Lila Logistik, Deutsche Post, UPS, DSV și Nestle.

 

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii