Cautare
, Contributor

Natalia Berezovskaia Designer de interior, tânără ambiţioasă care aduce culoare în casele oamenilor, creează spaţii confortabile și îi face pe oameni fericiţi!

Lifestyle |
|

Locul meu preferat este acasă

Pentru mine chiar este, cel puţin după ultima mutare. Deși casa (mai bine zis, apartamentul) încă nu este terminată, pentru prima oară chiar mă simt bine aici, sunt mândră de cum arată și, mai ales, de cum va arăta la final.
Natalia Berezovskaia_new contributors

Cine a urmărit Instagramul sau Facebookul meu a fost prezent la tot parcursul șantierului, cu toate problemele și provocările acestuia. Nu există șantiere ideale, care să se încadreze și în termen, nici dacă ești designer. Degeaba ai relaţii, dacă unele lucruri neprevăzute oricum apar! Așa că am învăţat să am răbdare… Multă răbdare!

Articolul de astăzi nu este despre șantier, dar am început cu el pentru că această etapă anume m-a legat mult de viitorul meu cămin, unde chiar acum stau și „mă uit pe pereţi”, în sensul propriu al expresiei, și îmi aduc aminte prin câte au trecut, câte gleturi au fost date ca să acopere imperfecţiunile, câte ore de muncă și-a petrecut echipa de constructori aici, pentru ca eu împreună cu familia mea să ne bucurăm de confort. Nu avem doar un acoperiș deasupra capului, ci un spaţiu care să fie funcţional, ergonomic și care să arate special. Recunosc că am devenit perfecţionistă, și nu consider că acest lucru este rău, atât timp cât mă face să vreau mai mult și să reușesc să obţin acest lucru. Știţi ce am învăţat din experienţele proiectelor de până acum? Să vreau să fac mai mult. Iar la mine acasă acesta a fost criteriul nr. 1 – să experimentez! Și am avut cu cine.  Echipă pe măsură, dar și soţ, designer la fel ca și mine, care a avut încredere în mine și mi-a acordat credit să mă ocup personal de materializarea acestuia.

Mai sunt încă multe de făcut, dar iarăși „mă uit pe pereţi” și zâmbesc! Îmi aduc aminte de momentele stresante când trebuia să luăm decizii rapide, când au apărut mici probleme, când veneam în weekend să le dăm o mână de ajutor constructorilor care, și ei, la rândul lor, au făcut tot posibilul ca să ne mutăm mai repede. Și nu voi uita niciodată cel mai emoţionant moment al sfârșitului de an (când mintea nu ne era deloc la sărbători), când ne-am trezit, în mijlocul șantierului, pe lângă scule și materiale, cu un brad împodobit! A fost o surpriză plăcută din partea echipei de constructori!

Așa am ajuns să ne mutăm de Crăciun, cu doar un pat, o masă și scaune, o bucătărie semiamenajată și câteva piese de mobilier din sufragerie luate provizoriu dintr-un showroom. Sincer, cred că a fost cel mai diferit Crăciun de până acum și sunt sigură că exact despre acest an o să ne aducem aminte cel mai des, nu de anii cu cele mai organizate sărbători. Sunt fericită că am avut parte și de această experienţă, pentru că ne-a unit mai mult pe noi, familia, și ne-a făcut să apreciem rezultatele, mai ales când știm că am investit multă energie, pasiune, curaj, răbdare, bani și chiar sănătate.

Această mutare într-un nou loc numit ACASĂ reprezintă o nouă etapă din viaţa mea și sunt sigură că aici vor avea loc cele mai frumoase și uneori triste evenimente din viaţă; aici voi fi martoră la cum va crește Anastasia, aici voi scrie cele mai frumoase articole pentru că deja atmosfera mă inspiră, aici voi organiza cele mai importante aniversări. Aici mă voi bucura de viaţă.

P.S. Pentru mine, anul 2019 a început într-un mod mai ZEN și cu o notă de sinceritate mai pronunţată. Adică mi-am propus să îmi păstrez identitatea, să nu mai prezint ce ar vrea să vadă lumea, ci realitatea, cu părţile bune și mai puţin bune. Și, deoarece cred în puterea acestui sentiment de „sinceritate”, v-aș ruga să răspundeţi la următoarele întrebări, cu scopul de a afla dacă locul despre care am tot vorbit mai sus – ACASĂ – este locul care vă face fericiţi și pe voi:

– V-aţi imaginat cum trebuie să arate casa visurilor voastre?

– Cât de mult v-aţi pus amprenta personală la amenajarea casei?

– Ce sentiment aveţi când plecaţi o perioadă de acasă?

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii