FacebookTwitterLinkedIn

Amplasat în zona rezidențială exclusivista cuprinsă între Piața Dorobanți – Bulevardul Aviatorilor – Guvernul României, cunoscut și ca triughiul imobiliar al luxului, imobilul se încadrează cu succes în spațialitatea oferită de Parcelarea Filipescu, ale cărei reguli stricte impuse la începutul secolului XX au dat naștere unui cartier aerisit, cu circulații bine proporționate și vegetație bogată.

Acest proiect unic are toate atuu-rile care îl transformă în casa ideală pentru cei care își doresc un cămin în adevăratul sens al cuvântului.

Apropierea de cele mai frumoase parcuri din capitală, liniște,  cartiere rezidențiale exclusiviste în vecinătate, design de excepție sau materialele de lux completează imaginea acestui proiect de excepție, unde nimic  nu a fost lăsat la voia întâmplării.

Pornind de la linia arhitecturală și până la finisajele cele mai detaliate, totul este de o calitate ireporșabilă.

Iată doar câteva dintre finisajele și dotările disponibile în fiecare apartament al acestui proiect: sistem de răcire prin unități ascunse în tavanele false, control la distanță, încălzire în pardoseală pe întreaga suprafață a apartamentelor, inclusiv în băi și dușuri, control prin termostate atat locale, cat si integrate in sistemul BMS, baterii vintage – Graff, obiecte ceramice și plăci de ceramica Italia.

Ușile de acces în lobby-ul imobilului sunt custom made din lemn masiv de frasin, sticlă securizată, cu rame din alamă roluită.

La  exterior, calcanele vecine sunt consolidate și amenajate cu 5 specii complementare de plante perene care asigura coloristică în toate anotimpurile. Curțile și aleile sunt amenajate cu un sistem de 3 etaje vegetale (65 specii arbori, arbusti, plante perene, flori

În imobil sunt disponibile apartamente de  2, 3, 4 și 5 camere, care pot răspunde unor cerințe variate, cu suprafețe între 112mp și 256mp.

Suntem convinși că astfel de proprietăți de elită își vor găsi curând proprietarii printre cei care doresc o locuință ultramodernă și sofisticată, cu o locație de top și care va oferi un statut aparte beneficiarilor săi.