Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Imobiliare |
|

Lobby semnat de Lemon Interior Design și expoziție de artă la One Victoriei Center

Clădirea de birouri One Victoriei Center a trecut recent printr-un proces de modernizare a recepției, abordând un nou concept pentru acest spațiu. Noul lobby este semnat de Lemon Interior Design, prin divizia office specializată în amenajări pentru clădiri de birouri.
One Victoriei Center

Cu ocazia inaugurării noului lobby, proprietarul organizează în perioada 18 iunie – 3 iulie expoziția de artă ”Workspaces for each of us”, ale cărei lucrări spun povestea celor mai spectaculoase clădiri de birouri din București.

„Amenajarea pentru One Victoriei Center nu a fost una standard, așa cum procedăm pentru toate proiectele noastre, și aici am vrut să venim cu un concept, o perspectivă nouă, fresh, diferită. Wellbeing-ul devine o componentă principală în proiectarea zonelor office sau a spațiilor comune, care își transcend astfel funcționalitatea. Este o tendință clară pe care o observăm în amenajările interioare, aceea de dinamizare și anulare a granițelor în ceea ce privește spațiile comune și cele de lucru”, spune Cristina Căpitanu, co-fondator Lemon Interior Design.

„Interesul chiriașilor pentru zona centrală rămâne crescut, iar acest fapt se datorează nu doar infastructurii bune, ce asigură conexiuni cu toate cartierele Bucureștiului, dar și componentei de lifestyle pe care chiriașii o regăsesc aici: petreceri, expoziții, târguri și lansări, noi restaurante și cafenele concept”, declară Ionuț Dumitrescu, Co-fondator One Office, divizia de birouri a One United Properties.

One Victoriei Center are o suprafață totală închiriabilă (GLA) de 12.000 mp, iar printre chiriași se numără Food Panda, BRD, S&T, Embryo’s Fertility Clinic, Irem Spa sau Ownzones Entertainment Technologies.

Compania Lemon Interior Design a anunțat lansarea diviziei office, care se va concentra pe soluții complete de proiectare, design și implementare pentru configurarea spațiilor de birouri, într-un mod personalizat. Divizia office de amenajări interioare este implementată în parteneriat cu Ionuț Dumitrescu, co-fondator One Office, divizia de birouri a One United Properties.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii