Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Liviu Dragnea va ajunge la penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea a fost condamnat astăzi, 27 mai, la 3 ani şi jumătate de închisoare şi ar urma ca în următoarele ore să fie încarcerat.  
BUCURESTI- PARLAMENT- LIVIU DRAGNEA- DECLARATII

Instanţa Supremă a confirmat condamnarea dată de prima instanţă în cazul liderului PSD. Pe 21 iunie 2018, completul de trei judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la abuz în serviciu în dosarul „DGASPC Teleorman”, care viza angajarea fictivă a Adrianei Botorogeanu şi a Anisei Niculina Stoica.

Liviu Dragnea va ajunge astăzi în închisoare, nemaiavând la dispoziţie din acest moment decât căile extraordinare de atac. Însă, până când avocaţii liderului PSD să apeleze la aceste căi, Liviu Dragnea trebuie să meargă după gratiile penitenciarul de maximă siguranţă Rahova.

Prima reacție a PSD, după condamnarea definitivă a lui Liviu Dragnea

După încarcerare va urma o perioadă de 21 de zile de carantină, timp în care se va stabili regimul de executare a pedepsei – semi-deschis sau deschis. Astfel, șeful PSD ar putea rămâne în penitenciarul Rahova sau ar putea fi transferat în altă închisoare.

Se mai aşteaptă redactarea mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea, mandat ce va fi trimis la Poliţia Capitalei pentru ca, în ipoteza în care Dragnea nu se predă de bunăvoie, o echipă de poliţişti să meargă acasă la el, la adresa din sectorul 1 al Capitalei, şi să-l ia pentru a-l duce la penitenciar, potrivit Stirileprotv.ro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii