Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Liviu Dragnea (PSD): „Vom reduce atât numărul taxelor, cât şi cuantumul lor”

Liviu Dragnea, președintele PSD, afirmă, într-un interviu pentru Reuters, preluat de News.ro, că măsurile de reducere a impozitelor şi taxelor şi de creştere a salariului minim şi a pensiilor vor continua, el precizând că „au fost prea mulţi ani de austeritate”.
 aboneaza-te
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a spus că ar putea deveni opţionale contribuţiile la fondurile private de pensii şi anunţă că majoritatea companiilor de stat vor fi listate la bursă.

Guvernul român îşi va menţine politica de reducere a taxelor şi de creştere a salariului minim şi a pensiilor până în 2020 în încercarea de a îmbunătăţi standardul de viaţă al românilor, a declarat Liviu Dragnea pentru Reuters.

Liviu Dragnea: „Necesitatea relaxării fiscale, atât pentru sectorul privat, cât şi pentru angajaţi, a fost stringentă. Şi va continua, pentru că vom reduce atât numărul taxelor, cât şi cuantumul lor”, a declarat liderul PSD pentru Reuters, adăugând că vor continua şi investiţiile pentru a genera venituri la buget şi că acţiuni ale companiilor de stat vor fi vândute pe bursa de la Bucureşti, în următorii doi ani.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii