Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Cariere |
|

Liviu Dragnea, la bilanţul MAI: Vor fi creşteri „spectaculoase” de salarii, mai mult decât dublu

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la bilanţul MAI, că personalul acestei instituţii va beneficia de majorări salariale „substanţiale”, iar, în cazul celor care au salariile cele mai mici, creşterile vor fi „spectaculoase”, respectiv „mai mult decât dublu” pentru unele categorii, potrivit Mediafax.
 aboneaza-te
bani_lei.jpg

Vreau să vă asigur că, în ceea ce priveşte Legea salarizării, funcţionarii din MAI şi, în mod special cei care lucrează direct cu cetăţenii, cei care lucrează direct în stradă, vor avea o creştere semnificativă, pentru că este firesc şi chiar o merită”, le-a spus Dragnea poliţiştilor, în discursul său.

După prezentarea bilanţului, Dragnea a fost întrebat de jurnalişti la ce creştere salarială s-a gândit pentru personalul MAI, el menţionând că a avut o discuţie cu ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, iar creşterile vor fi „spectaculoase”.

Pentru cei care au cele mai mici salarii din MAI, creşterile vor fi spectaculoase, mai mult decât dublu pentru unele categorii. Este firesc, diferenţele sunt foarte mari în interiorul ministerului şi cred că cei care lucrează în stradă în mod efectiv şi care au practic cele mai periculoase slujbe, ca în orice ţară, trebuie să fie mai bine plătiţi decât acum”, a adăugat Dragnea.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii