Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Liviu Drăgan pleacă de la conducerea TotalSoft, dar rămâne în companie

Yusuf Önder Eren (foto) l-a înlocuit pe Liviu Drăgan la conducerea TotalSoft, cel din urmă fiind fondatorul companiei și cel care a condus-o în ultimii 23 de ani. Drăgan va continua să facă parte parte din companie, în calitate de membru al Consiliului de Administrație.
Yusuf Onder Eren

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de software din România și parte a companiei turce Logo Yazılım, care i-a preluat pe români anul trecut, anunță numirea lui Yusuf Önder Eren în funcția de Chief Executive Officer (CEO), pentru a gestiona planurile de dezvoltare la nivel internațional ale companiei și creșterea acesteia pe termen lung.

Yusuf Önder Eren, care preia conducerea operațiunilor TotalSoft, aduce peste 40 de ani de experiență în managementul afacerilor, ocupând anterior funcții executive în mai multe companii internaționale. Acesta este membru în Consiliul de Administrație al TotalSoft din luna septembrie a anului trecut, precum și membru în Consiliul de Administrație al Logo de șapte ani. Cariera și proiectele sale de succes cuprind dezvoltarea și extinderea pe noi piețe ale unor companii din domenii precum IT, energie, construcții și retail.

Dorim să-i mulțumim lui Liviu Drăgan, unul dintre pionierii sectorului IT din România, care, împreună cu o echipă excepțională de profesioniști, a dezvoltat TotalSoft într-o companie solidă și de încredere, cu o puternică reputație în piață”, a declarat Tugrul Tekbulut,‎ președintele Consiliului de Administrație al Logo, compania care deține TotalSoft. El a adăugat că: „TotalSoft joacă un rol important în strategia noastră de creștere și extindere la nivel global și suntem convinși că sub conducerea domnului Yusuf Önder Eren compania va înainta cu succes în noi segmente de piață, continuând să ofere cele mai bune produse și servicii clienților săi existenți și potențiali. Totodată, obiectivul nostru este să capitalizăm în continuare pe soluțiile și produsele inovatoare ale TotalSoft, precum Charisma și soluțiile software pentru industria de leasing. Suntem dornici să investim atât în oameni, cât și în tehnologie. Scopul nostru este să promovăm în continuare brand-ul Charisma și să dezvoltăm soluțiile pentru industria financiară, pentru a le face cunoscute pe piețele internaționale”.

Logo Yazılım, cel mai mare furnizor independent de software din Turcia, cu o echipă de aproape 600 de angajați și 800 de parteneri de afaceri, a achiziționat TotalSoft în toamna anului trecut, ca parte a strategiei sale de a se extinde la nivel global. Cu o experiență de peste 30 de ani, Logo este una dintre companiile de software cu cea mai rapidă dezvoltare, oferind soluții și servicii inovatoare prin intermediul a peste 800 de parteneri. Compania este prezentă pe 45 de piețe internaționale și deservește peste 85.000 de clienți din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia. Logo este prima companie publică de IT din Turcia și are o capitalizare de piață de peste 400 milioane de dolari.

Înființată în 1994, compania TotalSoft este unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business (ERP, HCM, CRM, DM și BI) din Europa Centrală. Compania furnizează soluții ERP din România și unul dintre primii 10 furnizori globali de soluții software pentru industria de leasing. Produsele de top ale TotalSoft, Charisma ERP, Charisma HCM și Charisma CRM, sunt lideri de piață în România, cu aplicare în nouă verticale de business: financiar, retail, distribuție, producție, servicii, construcții, agricultură, energie și medical. În prezent, TotalSoft are o echipă de 440 de specialiști și proiecte în 46 de țări, pe patru continente.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii