Cautare
, Contributor

500 miliardari |
|

Liviu Ciupe

Avere: 12 milioane de euro Vârstă: 48 de ani Reşedinţă: Cluj Domenii: Reciclare deşeuri, sport

Pe Liviu Ciupe din Zalău, nu ştii ce-l defineşte mai bine. Calitatea de acţionar la Remat Zalău, noua campioană a României la volei masculin ori cea de investitor (cu 50% din acţiuni) la Rematinvest Cluj, societate lider printre cele care se ocupă de strângerea deşeurilor. Remat Zalău va evolua în premieră în Liga Campionilor, fiind prima echipă masculină din ţara noastră care ajunge la acest nivel, motiv de bucurie pentru Ciupe, care investeşte de ceva ani în această echipă.

A schimbat antrenori, a adus până la urmă din străinătate, a cumpărat şi vândut jucători până i s-a arătat succesul. Afacerea Rematinvest a fost începută de Liviu Ciupe în anul 2003, ca o societate cu răspundere limitată cu capital româno-german. Partenerul lui Ciupe este firma germană Scholz AG, unul dintre cei mai mari reciclatori de fier vechi din Europa.

Grupul Rematinvest se compune din societăţi de reciclare a materialelor refolosibile la care Rematinvest este acţionar majoritar, direct sau indirect: Rematinvest, Remat Alba, Bihor, Bistriţa, Satu Mare, Remat Sălaj, Scholz Recycling şi Recomet. Rematinvest colectează de la populaţie şi de la firme hârtie, cartoane, PET-uri, plastic şi metal.

Cifra de afaceri a companiei a fost în 2009 de 34,8 milioane de euro, comparativ cu 2008 când a ajuns la 70,9 milioane euro (şi un profit net de trei milioane euro). Liviu Ciupe mai este acţionar, conform Registrului Comerţului, la societăţile Dedal As și Gamma Steel.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii