Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

Liviu Ciupe – 500 Miliardari Ediția 2011

Nume: Liviu Ciupe Avere: 9-10 milioane de euro Varsta: 49 de ani Resedinta: Cluj Domeniu/Companie: Reciclare deșeuri, sport

Liviu Ciupe, preşedintele campioanei la volei masculin Remat Zalău, este coproprietarul (50 %) grupului Rematinvest, cu activităţi de reciclare a materialelor refolosibile. Compania a fost înfiinţată în anul 2003, ca societate cu răspundere limitată, cu capital româno-german. Partenerul societăţii din Cluj este firma germană Scholz AG, unul din cei mai mari reciclatori de fier vechi din Europa. Nemţii sunt coproprietarii şi ai unui alt grup important din România, cu activităţi similare, Remat Holding (Scholz AG deţine 50 %, iar Mihai Sofian cealaltă jumătate), cu afaceri de 170 de milioane de euro şi un profit net de 7 milioane de euro, anul trecut.

Compania lui Liviu Ciupe este unul dintre cei mai mari procesatori de materiale reciclabile din România. Grupul Rematinvest include societăţi de reciclare a materialelor refolosibile, la care Rematinvest este acţionar majoritar, direct sau indirect: Rematinvest, Remat Alba, Bihor, Bistriţa, Satu Mare, Remat Sălaj, Scholz Recycling şi Recomet. Rematinvest colectează de la populaţie şi de la firme hârtie, cartoane, PET-uri, plastic şi metal.

Vezi care era averea lui Liviu Ciupe în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii