FacebookTwitterLinkedIn

Șefa Orange România și-a propus, pe lângă menținerea primei poziții pe piața de profil, și completarea portofoliului existent cu oferte convergente.

„Calitatea rețelei este în continuare prioritatea noastră. Atenția noastră se concentrează pe menținerea leadership -ului pe 4G și a performanței rețelei”, a declarat Liudmila Climoc joi, în cadrul conferinței de presă organizată de reprezentanții Orange. „2016 va fi cu siguranță pentru noi anul ofertelor convergente. Printre noile servicii fixe de internet, voce și televiziune, Orange își va completa portofoliul și se va concentra să aducă cea mai bună calitate clienților, așa cum face pe partea de servicii mobile”, a adăugat ea.

CITEȘTE ȘI:  Orange promovează serviciul TV în parteneriatul oficial cu UEFA Euro 2016

Gervais Pellissier

„În România vom lansa servicii convergente fix-mobil în următoarele săptămani, în câteva orașe, și apoi în altele până la sfârșitul acestui an”, a completat Gervais Pellissier, deputy Chief Executive Officer Orange, prezent la conferință. Serviciile convergente fix-mobil vor fi lansate în baza parteneriatului cu Telekom România, încheiat anul acesta, în februarie. 

Liudmila Climoc va prelua funcția de CEO Orange România de la 1 mai, după ce a ocupat același rol timp de șapte ani în cadrul susidiarei din Moldova. Sub conducerea sa, Orange Moldova și-a dublat baza de clienți la peste 2,6 milioane. La Orange Moldova, ea a implementat două premiere la nivel de industrie, mai precis, serviciile HD Voice și HD Voice International pentru mobil, înainte ca acestea să fie adoptate la scara largă în Europa. De asemenea, Orange Moldova a fost printre primele țări din regiune care au oferit servicii noi de generație 4G/LTE către consumatorii săi, începând cu anul 2012. Climoc îl înlocuiește pe Jean-Francois Fallacher, acesta din urmă urmând să preia conducerea Orange Polonia.

CITEȘTE ȘI: Influență străină

Orange România, lider pe piața telecom, are o cifră de afaceri de 235,5 milioane de euro și peste 10 milioane de clienți.