Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Educaţie |
|

Litera lansează colecția CEO Must Read

Sheryl Sandberg și  Warren Buffett se numără printre autorii cărților lansate.
CEO1 Warren Buffet despre aproape orice

Editura Litera lansează colecția de cărți de business CEO Must Read, care cuprinde titluri semnate de autori precum Sheryl Sandberg, Patrick Lencioni (autorul a 10 titluri vândute in milioane de exemplare), Warren Buffett și Gary Keller (fondator Keller Williams Realty). Colecția CEO Must Read  cuprinde cărți de leadership, management, cultură organizațională, investiții, strategie. Printre acestea, “Lean In”, de Sheryl Sandberg, care se adresează femeilor în căutarea echilibrului dintre carieră şi viață personală. Autoarea, al doilea om din conducerea Facebook, aflată în ultimii ani în topul celor mai puternice femei de afaceri și al celor mai influente personalități și mamă a doi copii,  demonstrează că este posibil să împaci reușita profesională cu împlinirea personală.

Volumul “Warren Buffet despre aproape orice”include cele mai bune articole publicate în revista Fortune de și despre Warren Buffett, ca și unele dintre scrisorile lui anuale către acționarii Berkshire. Acestea sunt, de obicei, examinate atent de cititori pentru a ghici strategiile sale  pe piețele de valori mobiliare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii