Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Orologerie de lux |
|

Liste de așteptare și mai lungi pentru Rolex

Speranțele celor care credeau că vor putea achiziționa modele rare de la Rolex pe fondul crizei coronavirusului au fost năruite – „ceasurile unicorn”, așa cum sunt denumite modelele rare de la branduri foarte căutate precum Rolex, Patek Philippe și Audemars Piguet, sunt în continuare de negăsit în magazine, iar listele de așteptare sunt parcă și mai lungi, informează WatchPro.
 aboneaza-te
shutterstock_712378555

Mai mulți retaileri orologeri spun că la mare căutare sunt, în continuare, modelele din oțel de la Rolex – Submariner, GMT Master II (mai ales Batman și Pepsi) și Daytona 116500LN. Populare sunt și modelele Nautilus și Aquanaut de la Patek Philippe și Royal Oak de la Audemars Piguet.

Într-un cuvânt, nimic nu s-a schimbat în cercurile rarefiate de la vârful industriei orologere, unde mărcile și ceasurile care și-au demonstrat valoarea de zeci de ani rămân la mare căutare.

Livrările au fost suspendate în martie, din cauza pandemiei, astfel încât modelele unicorn chiar nu mai sunt de găsit. Manufacturile își reiau treptat activitatea, iar livrările ar trebuie să reînceapă în luna iunie.

Pe de altă parte, surse din piață spun că Rolex, de exemplu, nu va mări producția pentru aceste modele, ba chiar unele vor fi retrase, ceea ce va face listele de așteptare și mai lungi, iar presiunea asupra retailerilor va fi și mai mare din partea clienților.

„Nimeni nu a vrut să iasă de pe lista de așteptare, deoarece știu că sunt foarte mulți care vor să le ia locul”, a spus un retailer din Statele Unite pentru WatchPro, sub acoperirea anonimatului, deoarece este celebră discreția Rolex în ceea ce privește producția de ceasuri.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii