Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

Lionel Messi (FC Barcelona) este fotbalistul cu cel mai mare salariu din lume

Argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona) este cel mai bine plătit fotbalist din lume, depăşindu-l pe portughezul Cristiano Ronaldo (Juventus Torino), conform clasamentului salariilor din fotbalul mondial, publicat vineri de cotidianul sportiv „L'Equipe”, informează Agerpres.
 aboneaza-te
Lionel Messi

ID 26142770 © Ad C | Dreamstime.com

Lionel Messi are un salariu brut de 8,3 milioane euro pe lună, fiind urmat de Cristiano Ronaldo (Juventus Torino), cu 4,5 milioane euro, în timp ce brazilianul Neymar (Paris Saint-Germain), ocupă poziţia a treia cu 3 milioane euro pe lună.

Pe locurile 5 și 6 al topului se află Antoine Griezmann şi Luis Suarez, ambii de la FC Barcelona, care încasează ceva mai puţin de 3 milioane euro pe lună. Ei sunt urmaţi de Gareth Bale şi Eden Hazard, jucătorii lui Real Madrid, cu salarii brute lunare de câte 2,5 milioane euro.

În Premiere League (Campionatul Angliei), cel mai bine plătit fotbalist este portarul spaniol David De Gea, care încasează 1,76 milioane euro pe lună la Manchester United.

Polonezul Robert Lewandowski şi brazilianul Coutinho, fotbaliști la Bayern Munchen, se află în topul salariilor din Bundesliga, cu câte 1,66 milioane de euro lunar.

În Serie A (Campionatul Italiei) topul este dominat de Cristiano Ronaldo, fiind urmat de argentinienii de la Juventus Torino, Gonzalo Higuain şi Paolo Dybala, cu 1,09 respectiv 1,06 milioane euro pe lună, conform ziarului L’Equipe”, preluat de Agerpres.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii