Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Lionel Messi, ambasador global al brandului Huawei: „Trebuie să te lupți pentru visul tău”

Huawei, companie globală din domeniul ICT și soluțiilor de telecomunicații, anunță numirea lui Lionel Messi ca nou ambasador global al brandului companiei.
Huawei_Lionel Messi_ambasador (4)

Parteneriatul cu Lionel Messi evidențiază alinierea brandului Huawei cu oamenii care se străduiesc să împărtășească valoarea a ceea ce reprezintă importanța faptului de a fi conectat permanent.

Kevin Ho, Președinte, Handset Business, Huawei Consumer BG: „Lionel Messi va ajuta brandul nostru să încurajeze lumea să se concentreze, să persevereze și să reușească; să se apropie de excelență, mai ales în Europa, Asia și America Latină, zonele cărora Huawei se dedică. Onorăm drumul parcurs până la realizările de astăzi, și, cu fiecare nouă provocare, ne reînnoim agajamentul de a găsi calea spre succes”.

Concept Huawei se regăsește și în viața și cariera lui Lionel. El și familia sa au făcut tot posibilul, inclusiv părăsirea țării de origine, pentru a juca fotbal profesionist.

Tyrone Liu, CEO Consumer Business Group pentru Huawei Latin America: „Suntem fericiți să anunțăm colaborarea noastră cu un om extraordinar, care inspiră oamenii din toată lumea să-și urmeze visurile și să înfrunte provocările care îi vor face să devină mai buni în fiecare zi. Un om care împărtășește multe dintre valorile brand-ului Huawei, și care este mereu în căutare de noi oportunități pentru a atinge măreția”.

În ultimii câțiva ani Huawei investit în mai multe echipe – precum América, Santa Fe, Sporting Cristal, Arsenal, Atlético Madrid și AC Milan – echipe care inspiră oameni din întreaga lume, și în jucători care, conform valorilor companiei, împărtășesc valorile brand-ului nostru, precum Robert Lewandowski, ambasadorul Huawei în Europa Centrala și de Est și statele nordice, Alexis Sánchez, ambasadorul Huawei în Chile, iar acum Lionel Messi.

Huawei_Lionel Messi_ambasador (1)

Lionel Messi a spus: „Trebuie să te lupți pentru visul tău. Trebuie să faci sacrificii și să te implici total, mereu cu țelul de a atinge măreția. În ziua în care consideri că nu mai ai ce îmbunătăți, trebuie să lucrezi mai departe pentru a obține alte realizări.”

Huawei este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții și produse de tehnologie din lume.

VEZI AUDIENȚA TELEVIZIUNILOR DE SPORT ÎN FEBRUARIE 2016

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii