FacebookTwitterLinkedIn

“Serbia şi-a demonstrat opţiunea pro-europeană şi va deveni cu certitudine un hub pentru businessul din Balcanii de Vest. Am analizat cu atenţie piaţa sârbă şi considerăm potenţialul acestei ţări drept unul semnificativ. Negocierile de pre-aderare vor determina reforme structurale în administraţie şi în economie, vor atrage atenţia marilor investitori,  vor profesionaliza piaţa de media şi vor implica un management profesionist al fondurilor europene pre-aderare. România  a parcurs deja acest drum pe care Serbia face primii paşi, iar compania noastră are background-ul şi expertiza de care clienţii noştri vor avea nevoie ”, a declarat Corina Vinţan, CEO Links Associates.

Potrivit reprezentanţilor companiei, biroul din Serbia face parte dintr-un plan mai amplu de dezvoltare la nivel european, principalele obiective în acest moment ale Links Associates fiind două capitale, Belgrad şi Bruxelles. În ultimii ani, Links Associates a avut un număr important de clienţi cu interese şi proiecte legate de politicile comunitare, ceea ce a făcut ca prezenţa la Bruxelles să fie una constantă şi necesară.

„Links Associates are o expertiză importantă în domenii precum energie, telecomunicații, retail, real-estate, farma, tobacco, industrie grea, minerit, asigurări şi agricultură. În Serbia ne uităm în special spre domenii efervescente şi de viitor, precum IT, agricultură, real-estate, telecomunicaţii etc. Suntem convinşi că putem aduce know-how şi plus-valoare într-o piaţă emergentă ca a Serbiei, atât clienţilor internaţionali cât şi clienţilor sârbi”, a mai spus Corina Vinţan.

Compania Links Associates a fost înfiinţată în  anul 2007 şi oferă servicii de comunicare strategică, Public Affairs şi Public Relations. Compania Links Associates este deţinută de Corina Vinţan, specialist în comunicare, iar în Serbia, este deţinută de Corina Vinţan şi Lucian Despoiu şi îşi va păstra profilul de agenţie de comunicare strategică, adaugând şi o componentă de consultanţă pentru atragerea de investiţii în Serbia, precum  şi consultanţă în managementul procesului de pre-aderare.