FacebookTwitterLinkedIn

Ondrej Zach va fi director de operațiuni (COO) și vicepreședinte executiv pentru HBO Europa Centrală, din care face parte și România. Antony Root rămâne vicepreședinte executiv pentru conținutul original și producție, Christina Sulebakk vicepreședinte executiv pentru marketing și Szilveszter Palvolgyi, Chief Financial Officier.

Payan a condus dezvoltarea operațiunilor OTT pentru HBO Nordic din 2012. Anterior a lucrat pentru Orange și operatorul italian de televiziune cu plată Telepiu.

Plecarea Lindei Jensen coincide cu consolidarea diviziilor HBO Nordic, HBO Netherlands (Olanda) și HBO Europe sub o singură conducere.

Decizia de a pleca se pare că a aparținut Lindei Jensen, potrivit unei declarații a vicepreședintelui executiv pentru distribuție la nivel global a HBO, Bernadette Aulestia.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE ȘTIRI ÎN OCTOMBRIE 2015!

Linda Jensen a fost CEO HBO Europe (cu sediul la Budapesta) din anul 2005, și una dintre ultimele apariții publice notabile ale acesteia în România a fost în noiembrie 2010, la Palatul Parlamentului, cu prilejul lansării seriei „În derivă” cu Marcel Iureș în rolul principal.

Foto credit: Media Expres