Cautare




, Contributor

DWF

AdNews |
|

Lime Medical | Experiență de peste 10 ani în importul și distribuția consumabilelor medicale

Lime Medical este o companie specializată în importul și distribuția consumabilelor medicale, construită pe standarde raportate la cel mai înalt nivel al calității. Cu o experiență a echipei de peste 10 ani în acest domeniu competitiv, Lime Medical oferă în prezent soluții de top, pliate pe nevoia de siguranță a întregii societăți. 

Adaptare în timp real la așteptările partenerilor 

În contextul pandemiei globale Covid-19, Lime Medical și-a consolidat statutul de partener responsabil pe segmentul de consumabile medicale, pregătit să susțină în timp real efortul antreprenorilor de a construi medii cât mai sigure pentru clienți și personal, în domenii variate de activitate. 

Beneficiile produselor din oferta Lime Medical răspund unor nevoi contextuale ale întregii societăți: grija pentru sănătatea celor dragi, necesitatea de a fi aproape unii de ceilalți, dorința de a găsi împreună soluții optime în fața unor pericole nevăzute.   

Garanția calității pentru întreaga gamă de produse

Produsele din gama Lime Medical reprezintă o alegere prioritară pentru orice companie cu un plan coerent de minimizare a riscului de îmbolnăvire, prin utilizarea unor soluții acreditate și conforme cu cele mai înalte standarde în vigoare. 

Oferta actualizată Lime Medical include:

  • -mănuși de examinare și mănuși chirurgicale în diferite mărimi
  • -dezinfectanți profesionali pentru un spectru larg de suprafețe
  • -măști chirurgicale tip IIR și măști de protecție FFP2 / FFP3 
  • -teste rapide pentru depistarea Covid-19 de la producători autorizați
  • -consumabile medicale: seringi și ace, câmpuri sterile, comprese hemostatice etc
  • -echipament de protecție: halate de unică folosință, acoperitori pantofi, bonete
  • -consumabile de hârtie: role și prosoape de hârtie, dispensere de hârtie etc
  • -produse de curățenie și menaj: saci de menaj, recipiente pentru colectare deșeuri.  

 

Experiența de peste 10 ani a facilitat formarea în timp unei rețele de furnizori selectați cu extrem de multă responsabilitate, ale căror produse de top sunt acum disponibile pe site, alături de prețuri cât se poate de avantajoase. 

Servicii responsabile de comandă online și livrare

Unul dintre principalele obiective ale companiei Lime Medical este de a oferi un cadru sigur și rapid pentru livrarea produselor din stocul actualizat. De aceea, experiența unei sesiuni de comandă pe www.limemedical.ro este descrisă de accesibilitate, securitate și livrabilitate. 

Întreaga gamă online de produse Lime Medical prezintă informații complete despre beneficiile sau aplicabilitatea acestora, dar și despre alternativele la care utilizatorii au acces, pe baza filtrelor de sortare rapidă disponibile în fiecare categorie a site-ului. Prețurile avantajoase și promoțiile disponibile permit noi și noi oportunități pentru toți cei care mizează pe siguranță și igienă la locul de muncă.

Alte beneficii activate de experiența în magazinul online Lime Medical:  suport de specialitate prin email sau telefon, livrare în 24h prin curierat pe întreg teritoriul României, garanția securității plăților online și 30 zile drept de retur pentru orice problemă întâmpinată, dezvoltarea zonei de know-how, prin materiale, cursuri și articole în publicații de profil.  

Dorința continuă de a evolua și suportul oferit clienților prin soluții raportate la cele mai înalte standarde, poziționează astăzi compania Lime Medical în topul celor mai de succes furnizori pe acest segment de business, cu misiunea clară de a deveni un sprijin de referință la nivel european pentru implementarea normelor de igienă în spațiile publice. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii