FacebookTwitterLinkedIn

Pornind de la aceste aspecte: că în viața reală trebuie să fii conectat cu lucrurile pe care le înveți în clasă, că înveți mai repede când îți face plăcere și că evaluarea are conotații pozitive – a luat ființă acum 12 ani un vis al unei tinere care iubește copiii (www.twinklestar.ro) și consideră că prin încredere acordată cei mici pot atinge performanța.

Astfel, teacher Ruxandra Rață-Bucevschi a învățat copiii să scrie și să citească întâi în limba engleză. De ce? Pentru simplul motiv că este posibil! Expunerea constantă a pașilor pe care cursanții trebuie să-i parcurgă îi motivează în a-și atinge potențialul maxim. Și ce ar bucura un profesor mai mult decât ca ai lui copii să exerseze și să învețe cu drag?

Rezultatele au fost pe măsura așteptărilor: prima grupă de 14 copii cu vârste de 5 și 6 ani fundamentată pe abordarea de mai sus a obținut certificări internaționale Cambridge Young Learners – Starters și acesta a fost doar începutul. În prezent centrul lingvistic Twinkle Star are peste 5.000 de cursanți, fiind recunoscut „Cel mai Bun Centru de Pregătire Cambridge Step-by-Step din România” și “Gold Preparation Centre” de Cambridge Assessment English, Departamentul de Examene al Universității Cambridge din Marea Britanie.

Dacă și tu îți dorești ca al tău copil să învețe limba engleză sau germană, ca parcursul său să fie ghidat de profesori care inspiră (va învăța gestionarea timpului, cum să facă față emoțiilor, cum să colaboreze cu colegii, cum să reacționeze când nu se află în echipa câștigătoare etc), îl poți înscrie la cursurile Twinkle Star – online sau la sediu. Centrul lingvistic pune la dispoziție variante flexibile de orar, având peste 350 de grupe de studiu pentru limba engleză și limba germană pentru copii (începând cu 3 ani), adolescenți și adulți.

Twinkle Star oferă un parcurs de învățare nu doar a unei limbi străine, ci și de dezvoltare personală, astfel încât majoritatea cursanților optează pentru o colaborare de lungă durată, care se poate extinde până la 9 ani de zile. Cursanții trec de la un nivel la altul de pregătire și certificare, cu rezultate excepționale și acumulează certificate Cambridge English care atestă cunoștințele și abilitățile dobândite.

O altă abordare extraordinară este atitudinea pozitivă față de evaluări. Participarea la simulări reduce anxietatea iar elevii sunt pregătiți psihologic, știu la ce să se aștepte. Simulările au maximizat cu peste 10% rezultatele la examene. Indicatorii de performanță ai Twinkle Star Exam Centre includ peste 8.200 de candidați care au obținut un certificat Cambridge English, începând cu anul 2008. Centrul oferă consultanță pentru a te înscrie la examenul Cambridge care ți se potrivește: click AICI.

Twinkle Star Exam Centre organizează examene Cambridge English în toate regiunile țarii iar înscrierile se realizează online: click AICI.

Dacă dorești să ne cunoști și consideri că îți putem fi de folos ție și copilului tău, te invităm să ne lași un mesaj AICI sau să ne auzim la tel.: 0371.504.305.

#ad