FacebookTwitterLinkedIn

Lilia Gherboveț este femeia de afaceri care a lansat, 7 ani în urmă, primul brand de genți de lux românești: Margee. Creațiile Margee sunt purtate cu mândrie de vedete dar și de influencers din țară și dinafară. 

Dacă în primul an de la lansare, în 2014, a reușit să vândă aproximativ 300 genți de damă , astăzi vorbim despre vânzări de circa 300 poșete pe lună, livrate internațional. 

”Am pornit această afacere cu o investiție de 20.000 euro și cu viziunea de a crea prima geantă de lux românească care să fie perfect cusută până în cele mai mici detalii. Fiind pasionată de genți de damă am testat până atunci mai multe produse românești și am fost dezamăgită de finisaje, de felul în care se poartă și rezistă. Astfel, am căutat o unitate de producție care să-mi garanteze calitate, am căutat furnizori italieni care lucrează cu cele mai mari case de modă din lume. Mai mult, mi-am dorit să creez geanta care reprezintă imaginea unei femei de succes: curajoasă și mereu în pas cu trend-urile.”

Pentru a putea oferi clientelor calitatea superioară, Margee lucrează cu producători de marochinărie din Toscana, care duc meșteșugul pielii din generație în generație. Fabrica în care se cos gențile este românească și are mai mult de 20 ani de experiență în producția genților de lux la nivel internațional. 

Poșetele Margee sunt preferatele vedetelor și au ajuns deja în vitrinele magazinelor din întreaga lum

e: New York, Moscova, Londra, Hollywood, dar și în alte orașe mari. 

Lilia este foarte implicată în partea de design de poșete, însă pentru a da un aer fresh brandului colaborează și cu hub-uri de design din Italia. După succesul rucsacului din piele denumit Aime și o serie inspirată din Brâncuși care a ajuns pe umărul femeilor din lumea întreagă, Lilia lucrează la o colecție cu totul specială, în colaborare cu designerul din spatele celui mai cunoscut brand francez la ora actuală:

”Sunt încântată de colaborarea cu acest designer, care cred eu că va fi o surpriză frumoasă pentru clientele noastre în primăvară, când vom lansa oficial noua colecție. Este un tânăr foarte talentat, cu experiență în cadrul celui mai mare brand de lux franțuzesc la nivel mondial, așa că această colecție reprezintă un pas de evoluție pentru Margee.”

Margee este primul brand românesc de genți de lux, despre care puteți afla mai multe aici: margee-shop.com