Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Liga spaniolă de fotbal nu este de acord cu transferul lui Neymar la Paris Saint-Germain

Liga spaniolă de fotbal a anunțat joi că a refuzat să accepte plata clauzei de eliberare, de 222 milioane euro, care ar fi permis plecarea lui Neymar de la FC Barcelona la Paris Saint-Germain, informează AGERPRES.
 aboneaza-te
Neymar Jr., ambasador global Gillette, in timpul filmarilor pentru cel m...

„Reprezentanții legali ai jucătorului s-au prezentat la sediul Ligii spaniole pentru a achita suma, însă La Liga a respins plata”, a declarat un purtător de cuvânt al organismului sportiv spaniol pentru AFP.

Reprezentanții brazilianului nu au dorit să răspundă întrebărilor jurnaliștilor aflați în fața sediului Ligii spaniole din Madrid.

Achiziționarea lui Neymar de către PSG a fost contestată de Liga spaniolă de fotbal. Președintele acestui for, Javier Tebas, a anunțat că va sesiza UEFA și va face o plângere împotriva clubului PSG pentru nerespectarea regulilor fair play-ului financiar impus cluburilor.

Javier Tebas acuză Qatarul că injectează fonduri în PSG, violând astfel regulile fair play-ului financiar al UEFA și cele legate de concurența în Uniunea Europeană.

„Nu vom accepta banii lui PSG (…) care încalcă legile și normele fair play-ului financiar al UEFA. Este un nonsens să acceptăm plata. Dacă PSG se va prezenta să achite suma, noi o vom respinge”, declara Tebas în urmă cu câteva zile cotidianului sportiv AS.

Într-un comunicat, clubul FC Barcelona a subliniat că suma de 222 milioane euro trebuie achitată în totalitate într-o singură tranșă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii