FacebookTwitterLinkedIn

Championship, o competiție de mare anduranță și angajament din partea celor 24 de echipe din liga secundă, este transmisă în România de GSP TV. La fel ca și Premier League, care nu-și oprește „motoarele” la trecerea dintre ani, Championship își desfășoară etapele într-un ritm infernal.

Între 15 decembrie 2013 și 4 februarie 2014, cel mai urmărit meci din Championship a fost Queens Park Rangers – Leicester City (scor 0 – 1), disputat pe 21 decembrie 2013. Partida dintre cele două formații pretendente la promovarea în Premier League a fost urmărită la nivel urban o medie de 38.000 de telescpectatori pe minut.

A doua audiență a fost înregistrată de Queens Park Rangers – Burnley (1 februarie a.c.), cu o medie de 30.000 de telespectatori pe minut. Burnley este o altă pretendentă la promovare în primul eșalon de fotbal englez. În fapt, aceste două meciuri sunt singurele din cele 16 care au depășit pragul de audiență de 30.000 de persoane.

Alte șapte meciuri au avut audiențe cuprinse între 10.000 și 29.000 de telespectatori.

Cel mai slab meci transmis de GSP TV din Championship a fost Blackpool – Leeds United, cu o medie de doar 5.000 de telespectatori pe minut. O partidă cu o audiență ceva mai „mare” a fost Ipswich Town – Queens Park Rangers, 7.000 de telespectatori în mediu urban.

Queens Park Rangers a fost echipa cea mai „jucată” la GSP TV, cu cinci partide transmise din 16 transmise în direct.

Vezi și audiențele pe care le-au făcut meciurile din Bundesliga!