FacebookTwitterLinkedIn

Clienții care dețin sau activează până pe 10 ianuarie 2016 un abonament Orange Me, Orange Pro sau Orange Net au acces nelimitat la meciurile din Liga 1 Orange prin Orange TV Go, oriunde s-ar afla.

Televiziunile Look TV HD și Look Plus HD, care difuzează toate meciurile din Liga 1, erau distribuite prin intermediul serviciului Orange TV Go cu tarif suplimentar, acum fiind incluse în abonamentele menționate fără alte costuri până pe 31 decembrie, data până la care este în vigoare și o ofertă de trafic gratuit pe mobil.

Televiziunile rămân disponibile şi pentru clienţii cu abonamente Orange din ofertele anterioare, care au inclus în abonament accesul la o selecţie de televiziuni româneşti prin Orange TV Go.

Televiziunile Look TV HD și Look Plus HD, precum și meciurile Ligii 1 Orange pot fi vizionate în continuare fără taxe suplimentare și de către toți utilizatorii serviciului Orange de televiziune, ce au activ un abonament Orange TV prin satelit sau o opțiune Orange TV Go pentru utilizare pe mobil.

Orange TV este serviciul de televiziune oferit de Orange România, și include distribuție de televiziune prin satelit dar și televiziune prin dispozitivele mobile și internet, prin serviciul Orange TV Go.

La finalul lunii septembrie, Orange TV avea peste 250.000 de abonaţi. Tot până atunci, aplicația Orange TV Go, prin care clienții pot urmări până la 78 de televiziuni, filme și seriale pe smartphone și tabletă, a fost descărcată de peste 1.350.000 de ori.