Cautare
, Contributor

ForbesLife |
|

LIFEBOOK Martie

Martie este momentul meu preferat din an. Nu doar pentru că este luna în care m-am născut, ci și pentru că am senzația că toate lucrurile frumoase pe care le rezervă anul abia așteaptă primăvara ca să înceapă să se manifeste în viețile noastre.
ROZ PRECUM COPILARIA

Fendi Peekaboo

Piele exotică de crocodil, o nuanță irezistibilă de mint și varianta miniaturală a unei poșete Fendi devenite iconice în ultimele sezoane. M-a impresionat din prima clipă, inclusiv cu prețul, care se ridică la nu mai puțin de 14.000 de euro.

Roz precum copilăria

Nu există nimic mai diafan și rapid evocator al copilăriei mele decât vata de zahăr. Totul, de la mirosul ei ademenitor până la textura de nor vanilat și dulce mă duce cu gândul la după-amiezele leneșe de august și la răsfățul roz pe care mi-l dăruia mamaie la întoarcerea din parc. O tânără întreprinzătoare pe nume Alina Massier a transformat nostalgia copilăriilor noastre într-un serviciu inedit pentru evenimente private: o mașinuță de vată de zahăr, de un roz delicios, care să așeze zâmbete largi pe chipurile invitaților de toate vârstele. Pentru că vata de zahăr e din nou cool!

Iconic Health

Am avut multe tentative de detoxifiere de-a lungul vremii, dar nu pe toate le-am dus la îndeplinire. Nu din lene ori lipsă de voință, ci pentru că viața mea hiperactivă are nevoie de combustibil în cantități suficiente. Din când în când însă, îmi cere și un reset, iar detoxul care s-a adaptat perfect la activitatea mea de zi cu zi a fost cel de la Iconic Health. În timp ce scriu, parcă mi se face poftă de un suc de sfeclă… 

S.Pellegrino Young Chef 2015

Competiția internațională destinată tinerilor bucătari și-a ales câștigătorul semifinalei chiar la București, în cadrul unei gale organizate la „Le Club”. Chef Stefan Barca, din Serbia, a fost ales să reprezinte regiunea Europei de Est în marea finală de la Milano, care va avea loc în luna iunie, pe durata Expo Milan 2015. Creația care i-a adus locul întâi lui Barca arată spectaculos și se numește… „Who Killed The Bambi”.

Ready to Bear

Deși hainele inspirate de păpușa Barbie n-au fost chiar pe stilul meu, colecția-capsulă creată de Jeremy Scott pentru sezonul toamnă-iarnă 2015 al brandului Moschino mi se pare absolut adorabilă. Cu un nume jucăuș – „Ready to Bear” – cele 19 piese imaginate de Scott au drept personaj un ursuleț de pluș, făcut celebru de însuși Franco Moschino, în colecția din 1988 a iconicului brand italian.

Petreceri de good life

Dacă ne întoarcem la slow-food, ne întoarcem automat și la arta petrecerilor de odinioară, când gazda aranja cu bucurie, după ritualuri și tabieturi doar de ea știute, masa la care urma să-și primească oaspeții. Editura Assouline reînvie arta dineurilor cu stil, prin volumul lui Daniel Cappello, „Dinner Diaries: Reviving the Art of the Hostess”.

Oil on Canvas/Silk on Skin

Așa se numește prima colecție-capsulă a Andreei Buga, un omagiu adus pictoriței Alma Redlinger, sub forma unor eșarfe din mătase crep-de-chine imprimate cu unele dintre cele mai frumoase tablouri ale artistei. De la „Stampa Japoneză” la magnolii timide, maci și narcise, toate m-au dus cu gândul la primăvară.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii