Cautare
, Contributor

ForbesLife |
|

LIFEBOOK Aprilie

Paștele este sărbătoarea care marchează clar trecerea între frigul iernii și promisiunea ademenitoare a lunilor de vară ce vor urma. De aceea, și alegerile mele de luna aceasta poartă în ele un pic din entuziasmul verii care va să vie.
The-Script-tickets-header

Stil vulcanic

Dacă majoritatea trendurilor se creionează din moda străzii sau din cea a epocilor apuse, colecția toamnă-iarnă Vionnet are o sursă de inspirație inedită: forța naturii. Creațiile sunt fluide, feminine și par să aibă o viață proprie, asemeni vulcanilor, gheizelor și ghețarilor care le-au inspirat. (Galeria Grand Avenue)

Madame Butterfly

Una dintre oazele mele de liniște și bucurie din lumea asta mare este Royal Albert Hall și fiecare spectacol pe care reușesc să-l prind acolo este răsfățul suprem. Așa a fost și opera „Madame Butterfly”, în regia celebrului David Freeman și cu participarea Filarmonicii Regale. Deși povestea se întâmplă la început de secol XX, diferențele dintre superficialitatea occidentală și stoicismul principiilor de viață ale niponilor par mai actuale ca niciodată.

Memoire Liquide

…sau o experiență de două ore, amestecând picături de „Bonbon parfait“, „Ambre ancien“, „Eau de pluie“, „Champagne et mure“, „Perle Lustrée“ sau „Plein Air”, pentru ca în final să obții parfumul unic care te reprezintă pe tine. Îi poți da orice nume vrei, pentru că va fi semnătura ta în variantă lichidă.

The Script

Unul dintre cadourile pe care mi le-am făcut de ziua mea a fost un concert The Script, la arena O2 din Londra. Dincolo de atmosfera extraordinară, irlandezii au ridicat sala în picioare cu un moment inedit: direct de pe scenă, i-au interpretat melodia „Nothing” la telefon fostului iubit al unei fete din sală. Răzbunare muzicală.

Expresionism balcanic

După expoziții în Los Angeles și Salt Lake City, lucrările artistului român Paul Hitter s-au întors la București la final de martie, urmând să-și continue călătoria prin Europa, la Marsilia. Lucrările americane ale lui Hitter, care a studiat la Academia de Arte din München, continuă linia curentului pe care artistul îl numește „expresionism balcanic”.

Charbonnel & Walker

Sunt furnizorii oficiali ai Reginei Angliei, iar povestea lor datează din 1875, când franțuzoaica Madame de Charbonnel și englezoaica Mrs.Walker au început să creeze împreună faimoasele trufe cu umplutură de șampanie. Cutiile roz cu litere aurii reprezintă, oficial, singurul meu regret că m-am lăsat de zahăr.

PNK Casual

Port acest brand 100% românesc încă din facultate, iar de-a lungul timpului m-a surprins mereu prin creații lejere și feminine. Trebuie să recunosc însă, noua colecție este preferata mea de până acum.

The Beef Club

Mi-au plăcut mereu atmosfera și mâncarea de la Red Angus Steakhouse, așa că m-a surprins plăcut noul lor proiect exclusivist, „The Beef Club”, care duce proiectul la un alt nivel. Bonus: delicioasa vită Wagyu se află în meniu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii